Цеца Величкович – баба на 46

Сръбската певица Цеца Величкович стана баба на 46 години.

Снахата на Цеца Величкович – Богдана роди момче, което ще носи името Желко. Бебето е кръстено на покойния съпруг на Цеца – Желко Ражнатович – Аркан, съобщават сръбските медии.

Бащата на бебето – Велко Ражнатович, е присъствал на раждането. А днес е рожденият ден на бащата на Богдана – Богдан Родич.

https://www.instagram.com/p/B-mBlQJq7QJ/?utm_source=ig_embed

Богдана и Велко се ожениха на 24 ноември 2019 г. в Белград.

Цеца Величкович стана баба преди да навърши 47 години. Тя има рожден ден на 14 юни.

https://www.instagram.com/p/BwJu1mBFUkv/?utm_source=ig_embed

Дядото на бебето Желко Ражнатович – Аркан беше застрелян в Белград през 2000 г. От години в Сърбия се говори за заснемането на филм за живота на Желко Ражнатович Аркан, а сега сръбските медии съобщават, че това скоро ще стане факт.

Вдовицата на Аркан, фолк певицата Светлана Цеца Ражнатович дълго се колебала, но решила, че сега е моментът за реализирането на тази идея.

Цеца заяви, че би искала ролята на Аркан да изпълни само актьорът и неин приятел Вук Костич и вижда актрисата Слобода Мичалович като актрисата, която би изиграла най-добре нейния образ.

Макар от 20 години да се говори за снимането на такъв филм и да са споменавани различни имена на актьори, които да изпълнят ролите в него, досега Цеца не се бе произнасяла по въпроса.

Децата на Цеца и Аркан – Анастасия и Велко, са напълно съгласни с избора на майка си на актьорите.

Желко Ражнатович беше командир на паравоенната групровка „Тигрите на Аркан“ по време на войните в бивша Югославия. През 70-те години той беше издирван от Интерпол за грабежи и убийства в няколко европейски страни, а след това бе обвинен от Международния трибунал за военните престъпления за престъпления срещу човечеството по време на войните в Хърватия и Босна и Херцеговина.

Аркан бе убит във фоайето на белградския хотел Интерконтинентал през януари 2000 г.

life.dir.bg


image0 (9K)