Цвети на Криско пръсна 20 бона за тунинг след раждането

Половинката на Криско Цветелина Петрова е претърпяла сериозен тунинг след раждането на малката Амая.

Младата майка си е направила неоперативна липосукция на корема. Цвети се е възползвала от нова технология за прецизно контуриране на тялото, като с апарата се обработват мастни натрупвания и отпусната кожа в зони, които трудно се повлияват от традиционни процедури, спорт или диети.

С новата технология Петрова е постигнала резултат само след една процедура, без дискомфорт и дълъг период за възстановяване, както при старите методи за липосукция. Именно заради бързото възстановяване и липсата на белези, Крисковица се спряла на този метод за да прибере корема си след раждането. За процедурата се е бръкнала с 8000 лева, които, естествено, дошли от джоба на любимия й мъж.

С прибирането на корема, Цвети поискала и да си сложи гърди. Въпреки че след раждането не кърми дъщеричката си, защото веднага започна диети, бившата танцьорка решила, че не си харесва бюста и това, че е плоска.

Днес някогашната стюардеса се е превърнала в копие на Галена. Дори почитателите на фолк певицата не могат да ги различат. Младата майка наистина заприлича на Галена с новата си прическа и пищни форми. „Помислих те за Галена! Ама пак си много яка”, пишат фенове на Цвети в социалната мрежа.

Цвети се е спряла на увеличаване на бюста с анатомични двойно гелови импланти, като цената на операцията е 4900 евро. Общо за двете корекции са излезли около 18 бона, които Криско платил за да зарадва половинката си, която го дари с дъщеричка. След бюста и корема половинката на рапъра Криско се обзаведе и с нова уста. Брюнетката напомпа джуките си стабилно с хиалурон и тъкмо е закръглила сумата за корекциите си на 20 бона. Отделно гаджето на Криско има корекция на носа си, който е старателно изтънен и „пипнати” скули, пише „Уикенд“.

 


image0 (9K)