Цветан Цветанов уважи празника на чевермето в Златоград

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов присъства на празника на чевермето в Златоград. Заедно с него гости на празника са евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев и народният представител Станислав Иванов. На събитието присъства и председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, както и депутатите от ГЕРБ-Смолян Даниела Дариткова и Красимир Събев, съобщиха от ГЕРБ.

[ad id=“225664″]

„Радвам се, че за четвърта поредна година съм тук и че подобни традиции могат да стигнат до всички българи. Искам да благодаря на кмета Миро Янчев, който прави нещо невероятно. Златоград в момента е препълнен с туристи и изживяването е страхотно“, заявил Цветанов.

„Той с радост отбеляза, че днес времето е по-благосклонно към събитието в Златоград като направи сравнение с предходната година, когато през нощта бе валял дъжд и майсторите бяха доста притеснени дали ще успеят да си свършат работата качествено“, допълват от партията.

[ad id=“263680″]

„Тази година се надяваме всичко да е наред и хората да се заредят максимално с позитивна енергия. Има много хора, които идват за първи път. И сега като вървяхме към центъра, облечени в носии хора казват: „Толкова добре се чувстваме в носиите и като виждаме, че около нас има толкова много хора с носии, се гордеем, че сме българи и че сме в Родопите – в една от перлите на Родопите – Златоград“, посочил още Цветанов.


image0 (9K)