Цветан Цветанов: БСП и президентът на БСП Румен Радев са едно цяло

„БСП и президентът на БСП Румен Радев са едно цяло. Съвсем нормално е те да координират действията си, защото влизането им във властта няма как да стане чрез избори”, заяви лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в ефира на бТВ.

[ad id=“225664″]

По повод изказването на президента Радев за оставените от служебното правителство 1,6 млрд. лв. и липсата им, Цветанов коментира, че „когато казваш „А” трябва да продължиш до края”.

„Остава впечатлението, че си поредният изпълнител на политически поръчки за влизане на едно временно правителство през задния вход”, коментира Цветанов.

На въпрос защо въпреки конфликтите с президента ГЕРБ са гласували промените в закона за приватизациите Цветанов каза, че понякога трябва да се направи решение, с което да не може да се спекулира.

„Ние се съобразяваме с обществената посока и нямаме никакъв проблем”, коментира зам.-председателят на ГЕРБ.

[ad id=“263680″]

По повод вчерашните скандали в коалицията „Обединени патриоти” между Валери Симеонов и Волен Сидеров, Цветанов каза, че голямата коалиция е стабилна и „ще добута” до края на мандата.

„Снощи имахме среща с патриотите – правителството е стабилно, имаме управленска програма. Нямаме никакво разминаване нито в подхода, нито в начина на реализирането й”, коментира Цветанов.

[ad id=“236993″]

Той подчерта, че не е коректно да коментира медийните участия на коалиционните си партньори, нито дали Волен Сидеров е „назначил” Валери Симеонов за вицепрезидент.


image0 (9K)