Цветанов отива на трансатлантически парламентарен форум по разузнаване и сигурност

Членовете на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Димитър Лазаров, Валентин Касабов, Мустафа Карадайъ и Филип Попов също са на събитието в столицата на Германия

[ad id=“225664″]

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание Цветан Цветанов ще участва във форум по сигурността в Белрин. За това съобщи самият той във Фейсбук.

„Утре ще участвам в трансатлантически парламентарен форум по разузнаване и сигурност в Берлин“, написа зам.-председателят на ПП ГЕРБ и лидер на ПГ ГЕРБ Цветан Цветанов в социалната мрежа.

„Целта на събитието, което ще събере на едно място представители на националните парламенти на ЕС и на Конгреса на САЩ, е да предостави информация за актуалната обстановка в света и за бъдещи перспективи по критични теми в глобален план.

Форумът ще се проведе в 6 панела, които ще са посветени на противодействието на прането на пари, на трафика на хора и на корупцията. Ще се обсъждат още изкуственият интелект, публично-частните партньорства, нововъзникващите заплахи и ответни им реакции, както и нововъзникващите пазари.

[ad id=“263680″]

На трансатлантическия парламентарен форум в Берлин с мен ще бъдат членовете на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание Димитър Лазаров, Валентин Касабов, Мустафа Карадайъ и Филип Попов“, написа още Цветанов


image0 (9K)