Цветанов: Обществото очаква пълен мандат. Вотът на БСП е абсолютно неуместен!

Политическите кризи водят до отклоняване на вниманието от поетите ангажименти по реализирането на секторни политики, убеден е вторият човек в ГЕРБ

[ad id=“225664″]

Вотът на недоверие, който поиска БСП, е абсолютно неуместен, е мнението на зам.-председателя на ГЕРБ и лидер на парламентарната група на партията Цветан Цветанов. Той е убеден, че обществото очаква пълен управленски мандат на правителството.

Цветанов коментира пред медиите в парламента внасянето на искането на недоверие към кабинета „Борисов 3″ от страна на левицата.

Вторият човек в ГЕРБ обърна внимание и на високите оценки, които е получила България за организацията на председателството.

[ad id=“263680“]

„Политическите кризи водят до отклоняване на вниманието от поетите ангажименти по реализирането на секторни политики“, продължи да излага аргументите си Цветан Цветанов.

„Тъй като основният мотив на червените е несправянето на кабинета по темата сигурност, Цветанов бе запитан не са ли станали много гафовете на МВР напоследък. Министерството прави всичко, за да се справиЭ, оправда ги Цветанов и напомни, че са били освободени служители на МВР на високи позиции.

„Не смятам, че след всяко извършено престъпление веднага трябва да се иска оставка“, продължи Цветан Цветанов.

[ad id=“237001″]

„БСП показват устойчивост в поведението си – искаха вот на недоверие преди председателството, сега искат след него“, каза председателят на ПГ на ГЕРБ в началото на изложението си пред журналистите.

Цветанов уточни, че от ГЕРБ не са се запознали с официалните мотиви на БСП за вота на недоверие.

[ad id=“218548″]

Според него дебатът по искания вот на недоверие трябва да бъде във вторник на извънредно заседание, за да не се пилее парламентарно време. А самото гласуване – в края на седмицата (следващата), защото много депутати имали ангажименти в избирателните си райони.


image0 (9K)