Цветанов даде дума: Моделът „Ценко Чоков“ в Галиче няма да се повтори

Той призова всички партии след изборите да обединят усилията си, за да решат проблемите на хората и да не създават допълнително противопоставяне

[ad id=“225664″]

„Моделът на Ценко Чоков в Галиче няма да се повтори повече. Гаранция е целият този фокус от страна на медии, граждани и политици. Ние редовно провеждаме срещи с хората и получаваме от тях обратна връзка за събитията в техния регион. Вслушвайки се в техния глас, ние можем да определим най-подходящия кандидат и така да защитим интереса им“. Това коментира във Велико Търново зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Кандидатът на ГЕРБ Страхил Стоянов, който бе подкрепен от ДПС, спечели кметския пост с минимална преднина. От БСП пък заявиха, че ще поискат касиране на вота заради нарушения.

[ad id=“263680″]

„Проведоха се частични местни избори в 9 населени места, като в 4 от тях ГЕРБ е победител. В смесените региони за победа се бориха единствено ГЕРБ и ДПС. БСП и ДОСТ напълно отсъстваха. Нека всеки сам си направи равносметката“, категоричен бе Цветанов.

Той призова всички партии след изборите да обединят усилията си, за да решат проблемите на хората и да не създават допълнително противопоставяне.


image0 (9K)