Цветанов: БСП не предлагат алтернатива, искат единствено смяна на правителството

„Снощи участвах в една благотворителна инициатива „Доброто в Бургас“, като с Жени ГЕРБ подпомогнахме със средства. Призовавам политиците да организират инициатива „Доброто в град.“ Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.- председател на партията Цветан Цветанов в ефира на БНР.

„Няма абсолютно никаква промяна в политическата ми програма. Постоянно съм на път и в комуникация със структурите ни. Това е и силата на ГЕРБ. Разговарям с хората по различни места в България. По някой от проблемите на хората имаме конкретни решения“, каза още той.

„БСП не предлагат алтернатива, те имат една единствена цел – смяна на правителството. Това, което имам като информация от регионалните структури, е, че на места представящите „Визия за България“ са повече от слушателите“, разкри Цветанов.

„Виждал съм Марияна Николова няколко пъти. Николова е предложение на коалиционните ни партньори, но ние се съгласихме с избора. Пожелавам й да изпълни всичко, което сме обещали в сектора по програма“, коментира зам. – председателят на ГЕРБ.

„В Румъния дават за пример България, а преди години беше обратното“, обясни ощеЦветанов.

„В коалицията нямаме различия в стъпките на управленската програма и действията ни за 2019 година. Всяка една от партиите може да сформира своята позиция и това е част от коалиционното ни споразумение“, отговори Цветанов на въпрос защо Волен Сидеров не гласува назначението на Марияна Николова.

„Отнасяме се с разбиране към протестиращите. Всеки протест е позволен, но нека не блокират хората, които се прибират от работа при семейства си“, посочи Цветнов относно протестите в страната.

„В българския парламент липсва реален дебат по темите за развитие на страната ни. Нека запазим европейското си мислене, тъй като в момента БСП говорят антиевропейски“, коментира председателя на ПГ на ГЕРБ.

„Трябва да наблегнем върху професионалното обучение на кадри. В момента безработицата е само 5%“, завърши Цветан Цветанов.


image0 (9K)