Цветанов: Аз съм почтен човек и мога да го гарантирам с действията си

„Имам предположения за руска връзка в сегашната атака срещу мен, защото мога да кажа, че съм единственият политик, който е говорил конкретно за хибридните атаки.  Говорил съм и за някои неща, свързани с позицията на България по случая „Скрипал“.“ Това заяви в „Панорама“ на БНТ зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който вчера напусна Народното събрание.

Трябва да ви кажа, че съм най-големият защитник на правилното решение, което взе страната ни по случая, както и на мандата, който даде българският парламент за модернизацията в областта на отбраната, за да можем наистина да определим стратегическото партньорство със САЩ, допълни той.

Наблюдавам какво излезе в онлайн изданията, така можеш да видиш наратив, какво се случва през всичките тези години, допълни той, намеквайки, че руската връзка е много вероятна.

Винаги, когато идва предизборен пероид, аз съм един от най-атакуваните хора… Бога ми, за престъпления, за които изобщо не съм си помислял, допълни той.

Ще дам всичко от себе си, ще обикалям още повече страната, каза Цветанов във връзка с предизборната кампания, като намекна, че БСП няма да са радостни от решението му да напусне парламента.   Не може крадецът да вика дръжте крадеца, огорчено отбеляза той.

Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже, каза още Цветанов.

Направих това, което трябва…Подписът е мой, решението е мое…Разумът надделя, не емоцията. Това беше разумното решение, което можеше да взема, защото с разумни решения се градят мостове. С емоционалните решения можеш да направиш само езера, уточни отговорникът за изборите в ГЕРБ.

Цветанов подчерта изрично, че решаващ за окончателното решение за напускането на парламента е бил разговорът със съпругата му, която много цени, не толкова този с министър-председателя.

Аз съм почтен човек и мога да го гарантирам с действията си… Не съм направил никакво нарушение и не виждам проблем, споцели политикът в ефира на националната телевизия, цитирано от faktor.bg.


image0 (9K)