Цветанка Ризова е сред най- одумваните за външността си

Лицето на ризова от година на година става все по-пластмасово.

Обемът на устните и скулите й  стават взе по фрапиращи. Архивна снимка на Цветанка показва, че някога тя наистина е имала добър ген и е минавала за красавица. От фотото се вижда, че нито огромните устни, нито изпъкналите й скули са дар от природата, а по-скоро дело на корифеи на естетичната медицина. Известно е, че тя е сред ВИП клиентите на една от най-реномираните столични клиники за дерматологични процедури и естетични корекции.

Ризова ходи поне два пъти годишно като на всеки 6 месеца си поставяла ботокс на цялото лице. Отделно от това тя харчи куп пари за пилинги, терапии и първокласна козметика за лице. В същото време 55-годишната журналистка не си признава, че има намеси по лицето си и твърди, че е изцяло натурална и няма подобрения. Преди време естрадната звезда Кичка Бодурова успя да я засрами в ефир. Отклонявайки се от разговора и питайки я какво е сторила с физиономията си и дали устните й са истински или уголемени.

„Нито едно боцкане нямам по лицето си“, ядоса се тогава водещата, но си пролича, че й стана безкрайно неудобно, пише Ретро.


image0 (9K)