Цветана Манева сама написала финалните фрази от песента на Азис

По думите й трябва да има толерантност към по-различните

„Доволна съм, че участвам в такава кауза. Комбинацията между мен и Азис беше много подходяща за тази тема и за такъв тип коментар“, заяви актрисата Цветана Манева в предаването „Тази неделя” по бТВ. Думите й бяха по повод участието й в клип към песен на Азис, което предизвиква множество коментари.

[ad id=“225664″]

„Енергията ни на взаимоотнасяне е отвратителна – тя е отблъскваща, отхвърляща, заличаваща. Как се отнасяме към животните, към растенията – това определя позитивизма и негативизма. Като от теб блика негативна енергия, тя е защото отношението ти към всичко наоколо е лошо. А това не е вярно, цветята продължават да цъфтят, деца се раждат, има хора, които се усмихват, има хора, които вярват и се надяват“, коментира актрисата.

По думите й трябва да има толерантност към по-различните.

„Утре започва учебната година и се питам знае ли се колко са децата в неравностойно положение или с някакво заболяване, които трябва да бъдат първи клас, и какво се прави за тях”, каза още Цветана Манева.

„Азис беше приготвил един материал, който беше доста обстоятелствен, по-бъбрив. Пак съдържаше смисъла, но не става за финал. Той ми се довери и аз написах тези 4 изречения”, допълни актрисата.

Актрисата допълни, че се е запознала с Азис, когато му е гостувала в телевизионно предаване преди време.

[ad id=“263680″]

„Не мога да се похваля, че съм слушала неговата музика, както и той не беше ме виждал на сцената, но сега дойде на театър. Бях негов гост, направи ми впечатление, че е много открит. Много внимателно ме слушаше и явно му бях интересна”, отбеляза Цветана Манева.


image0 (9K)