Цачева: „Да се хванем заедно за ръце и да тръгнем напред“

„Стига сме чертали разделителни линии, трябва да се хванем заедно за ръце и да тръгнем напред – дължим го на нашите деца, на идните поколения. За мъдрите решения не можем да се делим на управляващи и опозиция.“, призова кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева на среща с жителите на село Бойница в едноименната община.

“Докато помним корените си, докато тачим традициите си и докато знаем историята си – ще ни има. Затова ще работим с Пламен Манушев, когато станем президент и вицепрезидент на България. Затова търсим вашето доверие, стъпвайки на изграденото до момента от ГЕРБ. Нуждаем се от вашата подкрепа, защото построеното от нас не е само за тези, които ни гласуват доверие, а за всички български граждани, които живеят в постоянно обновяващите се градове и села“, заяви Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент сподели пред жителите на Бойница, че ще работи в диалог с всички институции, за справедливи социална и здравна система, за качествено образование и квалификация на младите, за сигурни граници на страната, за работеща и конкурента икономика, за по-високи доходи за населението.

Вицеадмирал Пламен Манушев – кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент призова за голяма избирателна активност на 6-ти ноември.

offnews.bg


image0 (9K)