Цацаров като се озъби на ГЕРБ, това има ли някакво значение?

И още две-три неща от деня 22 декември, 2018-та, които разсмиват или радват – зависи от гледната точка

Автор: Елена Дюлгерова, ЗАРАТА

Цацаров днес се озъби на ГЕРБ като каза, че ветото на президента за простотиите – евроевропейски наложителни според Цветанов (относно НПК, дето да арестуват деца, пък да не съобщават на родителите им) са недопустими.

ВЪПРОС: Какво цели и какво ще последва?

Пилотът Радев, по съвместителство президент, заяви в прав текст, че предложението България да избере изтребител F-16 е финалът на автокрацията за тази година.

„Това беше триумф на лобизма. Не искам да защитавам един или друг тип самолет – за мен и трите типа са прекрасни, летял съм на тях и срещу тях. Но за разлика от други хора, аз защитавам процесът да бъде прозрачен, открит и обективен. Има два вида избор – първият е, когато правителството казва, че ще заложи на стратегическото партньорство и избира самолет от страната X, без да го интересуват подробности”, подчерта президентът.

ВЪПРОС: Използвайки имиджа си на спец, не заблуждава ли с нещо Радев? Този въпрос го задават вече. Аз лично предпочитам да се доверя на Радев. Нищо, че го хулят.

Другите дрън-дрън – всеки каза, всеки рече.

Една тъжна и ялова година, в която са похарчени много пари за сурогатно майчинство, отмина. А и сурогатната ни майка и тя е ялова.

Ние самите отдавна сме ялови.

Елена Дюлгерова

Съжалявам, че пиша това. Кой както ще да го разбира. Дано догодина да плодим, да раждаме, за сурогатни майки да не помисляме.


image0 (9K)