Христо Сираков се жени през есента

61-годишният плейбой Христо Сираков, по-известен като Ицо Стоте манекенки, ще се жени за нова плеймейтка.

[ad id=“225664″]

Това обяви самият той, като сватбата ще бъде през февруари, а избраницата му е подгласничката в „Мис Плеймейт 2017“ Анна-Мария Чернева, пише в. „Телеграф“.

В предаването „Вечеря с Петя“ бизнесменът предложи брак на изгората си и обясни, че като организатор на конкурса нарочно не е дал първото място на нея, за да не изглежда нагласено.

Между красавицата и Христо прехвърчали искри още през откромври, споделят запознати. Едрогърдата актриса не пропускала възможност да поговори с организатора и да разкрие бъдещите си планове след евентуалната победа. Именно срещите им, както и моментите, в които си шушукали, отдалечени от останалите претендентки за титлата, накарали мнозина да смятат, че на големия финал брюнетката ще получи наградата. Точно това е и една от причините Анна да заема второто място.

[ad id=“263680″]

Истината е, че никой не съжалява за загубата на плеймейтката, тъй като в действителност е спечелила повече от конкурентката си Нора, която според запознати също имала интерес към Ицо, но в крайна сметка останала с пръст в устата.
Източник:dunavmost.com


image0 (9K)