Хороскоп за 30 септември: Сряда вещае важни новини за събития, които са ви натъжили или разочаровали през последната седмица

В сряда ще бъде важно да си осигурите душевно равновесие и спокойствие, затова фокусирайте вниманието си преди всичко към неща, които ви носят удоволствие. Избягвайте да се товарите с чужди проблеми, а на собствените си се опитайте да гледате по-философски.

Във финансовите дела разчитайте на коректност и избягвайте устни уговорки и обещания. Мъжете Козирог, Телец или Дева могат да имат разговор за договор или предложение, които са с финансов характер.

В сряда не се ангажирайте с дела или задачи, които касаят дете или друг млад човек, защото обстоятелствата сега няма да ви подпомагат да постигнете положителен резултат. Възможно е съновидение свързано с млад човек, който неочаквано е напуснал този свят. В сряда може да възникне необходимост от неочаквана среща или да получите покана за събиране почти в последния момент. Ще имате интересни разговори с хора, които са родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, които ще покажат неочаквана за тях бъбривост. Сряда вещае важни новини за ситуации или събития, които са ви натъжили или разочаровали през последната седмица. Обратът в тези събития ще се окаже интересен.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, постарайте се да живеете собствения си живот и не се намесвайте в житейските дела на други хора. Няма да изгубите нищо, ако останете повече време сами, но не игнорирайте опитите на други хора да контактуват с вас. Не пренебрегвайте думите или помощта, която ще ви бъде предложена. Изненадите ще бъдат свързани с ваши планове до края на седмицата или с хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, различни събития в сряда ще ви накарат да се замислите за причината относно тяхната поява, тяхното евентуално развитие и приключване. Всичко свързано с пътуване или с хора от различни разстояния ще ви създава напрежение. Избягвайте да пътувате точно в този ден, освен ако това е свързано с основната ви работа. В такъв случай бъдете внимателни с транспорта и с концентрацията си по време на шофиране. Конфликтите в дома ви (където възникнат такива) трудно ще бъдат потушени и ще имат влияние през следващите 2-3 дни.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, въпреки изненадващото развитие на някои събития в сряда, запазете хладнокръвие и останете здраво стъпили на земята. Избягвайте паника и излишен стрес, защото това ще рефлектира негативно върху всички останали членове на семейството или на работата ви. Колкото по-внимателно действате, толкова по-стабилни резултати ще постигнете. Моментите на тъга ще бъдат провокирани от обидни или необмислени думи на хора около вас. Вероятни са неприятности по време на пътуване или промяна на планове, свързани с пътуване.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда най-важното за вас ще бъде да изчистите напрежението и тревогите от ежедневието си, да намалите темпото и да си дадете повече време за почивка и размисъл. В сряда се опитайте да коригирате грешки или действия, с които сте обидили някого. Стремете се към доброта или просто поискайте прошка. Ще ви изненада и развълнува новина или разговор за човек, когото познавате. Това ще бъде благоприятен ден за работа, от която очаквате конкретна печалба или друг важен резултат в рамките на този ден.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)