Хороскоп за 29 януари: Ден за реорганизация на живота ви

В петък може да дадете воля на задоволството си от постигнатите резултати през седмицата. Ако се намирате от страната на тези, които са преживели затруднения или загуби, в този ден направете реорганизация на начина си на живот или на работа.

Пред вас идва нова седмица, в която ще имате възможност да възстановите загубени позиции или възможности. В края на януари бъдете честни преди всичко със себе си. С какво настроение започнахте 2021, какво постигнахте досега и къде допуснахте грешки. Някои от важните промени, реализирани до този момент са ви дали по-голяма яснота за бъдещето, но не всичко е такова, каквото вие искате или очаквате. Тъгата трябва да е временно състояние на духа ви и да отмине. Допуснете ли тя да контролира настроението, мислите и действията ви, то самите вие лесно ще предизвиквате недоразумения и неприятни ситуации.

Петък не е много благоприятен за пътуване и по възможност преосмислете плановете си.

Младите мъже ще имат много работа и възможности да докажат своите способности и знания. Това особено важи за младежите и мъжете до 35-годишна възраст, родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Изненади в петък очакват мъжете над 35 годишна възраст.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, може да очаквате интересни промени в живота на хора от семейството ви, особено такива свързани с баща, брат, син, племенник и др. Петък носи събитие с човек от семейството ви, независимо дали живее във вашия дом или е на някакво разстояние.
Петък мнозина ще запомнят с раждане на дете в семейството, в кръга от роднини или приятели. Днес мъжкото присъствие, ролята на мъжа в домашните и семейни дела ще е особено важно. Мнозина ще се зарадват на добри новини или възможности, свързани с пари.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, петък ще бъде благоприятен ден за действия, свързани с нов дом или за друга крупна придобивка.
Денят може да остави спомен след себе си с важно събитие с човек от въздушните зодиакални знаци. Ще имате шанс за промени в начина ви на живот или в семейството. Очаквайте различни новини от ваши роднини от близо и далеч. Важни в петък ще бъдат ваши колегиални или съседски отношения с хора от знака на Козирог, Телец или Дева. Родителите с пораснали вече деца ще имат различни преживявания, свързани с решения или промени в техния живот.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, петък ще благоприятства събирания по семеен повод или ще възникне друга необходимост от по-чести контакти с роднини от ваша страна или от страна на партньора ви. Вероятно е неприятно или сложно емоционално събитие в кръга ви от роднини. Денят ще благоприятства действия свързани с уреждане на документи чрез съдебна инстанция, нотариус или адвокат, които ще имат отношение към важни за семейството ви дела. В дома си може да посрещнете гости или някой да дойде с определена цел.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще възникне ситуация, в която някой ще реагира неочаквано за вас. Това може да има връзка с ваша лична кореспонденция, документ, вещ, приятелство и др. Днес повод за събиране може да бъде покупка на нов дом, нова кола или друга крупна придобивка. Денят ще благоприятства любовни преживявания, зачеване или раждане на дете и др. Младите мъже до 35 годишна възраст ще имат възможности за повишение на доходите си. Използвайте всяка възможност, имайте повече вяра в знанията и уменията си.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)