Хороскоп: На 1 октомври непременно се поглезете, но не забравяйте децата някъде!

1 октомври ще бъде благоприятен да се ангажирате с неща, които касаят лично вас: вашият външен вид, личното ви здраве, хобита или други важни за вас интереси. Разбира се, това не трябва да влияе на другите ви отговорности: работа, семейство или деца. Би било грешка, да ги прехвърлите на други хора, а вие да се фокусирате единствено върху себе си.

Както всеки друг ден и в този е добре да съхраните баланса в живота си. Четвъртък вещае интересни преживявания в любовните отношения на тези от вас, които имат партньори от въздушни или огнени зодиакални знаци.

Вероятно е да възникне неочакван разход за дете или друга финансова ситуация. Неприятностите ще се разрешават лесно, ако имате достатъчно пари, но това не бива да ви прави арогантни, горди, егоисти.

Някои от вас ще имат ангажимент свързан с помен, да сънувате човек, който е напуснал този свят и други подобни преживявания.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще сте нетърпеливи и сприхави. Възможно е някой умишлено да провокира търпението ви с глупави и необмислени действия. Избягвайте връщане към минали неприятни преживявания. Не се поддавайте на влиянието на лоши спомени, особено ако трябва да вземете важно решение. Четвъртък може да бъде успешен ден за вас, стига да се съхраните от негативни емоции и гняв. Внимание ще изиска здравето на жените от тези зодиакални знаци, които са над средна възраст.

Ако сте родени под знака на Телец, Козирог или Дева, мнозина от вас ще се зарадват на малък допълнителен или неочакван доход. В четвъртък отношенията с мъж ще бъдат полезни за вас и ще ви помогнат да разрешите проблем или ще получите важна помощ. Влияние върху събитията в живота ви ще окажат хора, които живеят извън вашето населено място. Това ще бъде благоприятен ден за срещи и гостувания с приятни за вас личности.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък може да преживеете най-различни емоции при пътуване или с хора от други населени места и държави. Интересно развитие ще имат отношенията ви с романтичен партньор, който живее на разстояние от вас. Финансови или имотни дела с жена ще се развият благоприятно. Неприятностите ще са предимно вследствие на ваши прибързани емоционални реакции. През този ден приятели, които живеят на разстояние от вас, ще имат интересни новини или информация, които да споделят.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък от вас ще изисква по-голяма практичност при реализирането на семейни или професионални планове. Стремете се да виждате развитието на действията си в по-далечно бъдеще и не се задоволявайте с временни успехи. Повечето ви дела ще изискват търпение и вглеждане в детайлите, а не бързина. През този ден мнозина ще преживеят важно събитие в семейството си. Раздразнение или разочарование може да предизвикат действията или думите на човек, който живее извън вашето населено място.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)