Хороскоп на Душата

Автор: Светлана Тилкова – Алена

Заглавието може би не е съвсем точно, но е ефектно. Ако се питате дали можем да направим хороскоп на Душата, ще ви кажа, че не можем. Не защото нямаме дата на раждане. С малко повече фантазия бихме могли да приемем, че дата на раждане на Душата за живот в астралните нива е мигът на смъртта на физическото тяло. Тъй че изходната база я имаме, но тя не ни върши никаква работа, защото задачата на Душата, когато отиде на отреденото й място в незримия свят, е да направи пълен преглед на отминалия живот във физическото тяло, да осъзнае своите грешки и се подготви за новото си раждане. Хороскоп на Душата не й е необходим и няма никаква сила в астралните нива.

[ad id=“225664″]

Ние избираме кога да се родим, тъй че сами знаем някои елементи от хороскопа си предварително

Чух това съждение в телевизионно интервю. То е абсурдно и категорично невярно. Не знам какво кара хора, наричащи себе си астролози, да ни зашеметяват с измислени твърдения, може би ласкаят егото си и вярват, че знаят нещо повече от другите. Аз знам, че това твърдение е невярно, но лаикът ще го приеме за откровение, висш пилотаж в астрологията и ще започне да го разпространява. Това няма да му помогне да направи хороскоп на Душата преди излизането на тялото от утробата на майката, но ще смайва други невежи като него, което от своя страна ще предизвика подигравки и присмех към астрологията.

Да започнем с началото. Много пъти съм ви разказвала за белтъчинките, за триадите, за магнитните ленти, на които са закодирани преражданията на всяка белтъчинка, когато започне да се въплъщава във физическо тяло.

Белтъчинките са първата форма на живот във Вселената. Реейки се свободно, те набират знания, като процесът може да продължи милиарди години.

В момента, в който вече са „научили“ достатъчно и имат памет, вписана в енергийните полета на Вселената, те започват да образуват триади, които представляват равностранни триъгълници, върховете на които са белтъчинките, скрепени с енергийна връзка.

Всяка първа триада образува свои триади, които са безброй, но когато достигнат до десет самостоятелни триади, първичната триада има право да се отдели, трите белтъчинки – да поемат пътя към първото си физическо въплъщение.

[ad id=“263680″]

Също тъй много пъти съм ви разказвала, че на магнитната лента са подредени преражданията с дата и месец, но не и с година, държава, континент, час на раждане…

След като Душата може да се забави дори при първото си прераждане, а и в следващите, да не иска още да се преражда, да й се спи или да не е готова за физическо въплъщение, е ясно, че се променя и годината и се налага насилствено да й бъде разпоредено въплъщение, как е възможно да си знае част от астрологичните заложби?

– А ако е на планета с друг разум, където няма астрология, нито номерология?

– Как е възможно Душата да си знае дори и един елемент от хороскопа, ако изобщо е подвластна на такова тълкуване, след като невинаги планетите са с координатни системи, позволяващи математическо изчисление на звездна карта?

– Нима някой на планетата Земя може да си знае който и да било от елементите в личния хороскоп, след като не знае в коя точно държава на планетата ще се прероди, в коя година и в колко часа?

– Още една причина да не е възможно Душата да знае елементи от хороскопа си преди прераждането е, че ако избере дата на кармична разплата заради осъзнатото желание да изчисти кармата си, тогава датата на заложеното раждане на магнитната лента отпада и се променя не само задачата на Душата, а и зодиакалният знак – почти винаги това е задължително.

[ad id=“225664″]

– Как Душата ще знае елементи от хороскопа, когато детето се ражда със секцио, което също променя заложената официална дата на неговата магнитна лента? Аз нямам право да кажа коя е тя, за да бъде извършено секциото на нея, защото това е право на избор на родителите, а не на астролога. Те получават поредица от дати, но крайната избират сами и поемат отговорност за бъдещето на детето, което е родено по тяхна воля в разрез със законите на Кармата и на Вселената.

– Как Душата би могла да знае предварително който и да било елемент от хороскопа си, ако майката загине при катастрофа, терористичен акт, случайно се натрови с гъби или бъде блъсната, стресирана, вдигне тежко и предизвика преждевременно раждане.

Астрологията е прецизна и точна наука, която като всяка наука има граници на своите възможности. Така както не е възможно да бъде направен хороскоп на зачатието, така и е невъзможно Душата, обитаваща ефирното пространство на астралните нива, да знае някои елементи от хороскопа на тялото, в което ще се въплъти, защото е невъзможно да се каже коя ще е датата на раждане въпреки заложеното на магнитната лента на вечния Дух.
www.karm-krag.com


image0 (9K)