Хороскоп на кармичните числа – януари 2018 година

Автор: Светлана Тилкова – Алена

ОВЕН

Родените на кармични числа: Ще ви е много трудно да градите положителна карма, заради емоцията, която ви пречи да сте реалисти. Направете крачката към промяна на отношенията с хората, на които държите, на 3, 12, 21, 30 януари.

[ad id=“225664″]

ТЕЛЕЦ

Родените на кармични числа: Поставете ново начало в личния и професионалния живот без да се притеснявате. Проведете разговорите за изясняване на отношенията на 6, 15, 24 януари.

БЛИЗНАЦИ

Родените на кармични числа: Наложете си спокойствие и не допускайте разправии както в семейството, така и на вашето работно място през този месец. Бъдете внимателни в преценката си, защото не е изключено новите ви познати да се окажат ваши кармични врагове, ако ги срещнете на 4, 13, 22, 31 януари.

РАК

Родените на кармични числа: Не бива да допускате до себе си хора, които са ви симпатични, но ви използват, защото в следващите месеци ще се превърнат във ваши кармични врагове, от които ще си патите през цялата година. Пазете се от срещи и не изяснявайте отношенията си на 3, 12, 21, 30 януари.

ЛЪВ

Родените на кармични числа: Стабилизирайте старите си отношения, които са изпълнени с положителна карма. На работното място се предпазвайте от разправии, създаващи ви негативна карма на 7, 16 25 януари.

[ad id=“263680″]

ДЕВА

Родените на кармични числа: да прекратят отношенията си с хората, които през миналата година са доказали, че не са лоялни и не само с тях, а с роднини, ако непрекъснато са искали заеми или друга помощ, без да са я оценили. Изчистването на кармичните отрношения е задължително на 6, 15, 24 януари.

ВЕЗНИ

Родените на кармични числа: Осъзнайте, че с проява на агресия през този месец трудно ще създавате положителна карма, а също и заради вашата откровенност. Избягвайте разговорите за изясняване на отношенията особено на вашето работно място на 9, 18, 27 януари.

СКОРПИОН

Родените на кармични числа:. През този месец не са изключени трудности, заради ваши близки готови да търсят кармична мъст, защото сте ги предизвикали с ваши действия. С успех може да претворите кармата си с тях в положителна на 8, 17, 26 януари.

СТРЕЛЕЦ

Родените на кармични числа: Без проблем ще отдалечие от пътя си ваши кармични врагове, като подходящите дни за целта са 4, 13, 22, 31 януари. Пазете се от запознанства и неочаквано бързо сближаване с непознати или малко познати хора.

[ad id=“225664″]

КОЗИРОГ

Родените на кармични числа: Не допускайте агресия към околните, защото ако превърнете приятелите си в кармични врагове, трудно ще изчистите създадената негативна карма. Бъдете тактични и си наложете умереност на 3, 12, 21, 30 януари.

ВОДОЛЕЙ

Родените на кармични числа: Избегнете проблемите заради нервността си на работното място и създаването на нови кармични врагове, ако провеждате разговори на 2, 11, 20, 29 януари. По-добре е в тези дни да премълчавате, дори и ако ви ядосват нарочно.

РИБИ

Родените на кармични числа: С лекота ще трупате материална стабилност и ще творите положителна карма. Бъдете отговорни към запознанствата на 4, 13, 22 януари.
karm-krag.com


image0 (9K)