Хороскоп за 10 юни: Тежък ден за Овена, Стрелецът да отличава истината от измислиците

В неделя ще отделите част от времето си за разговор, среща или друг ангажимент свързан с момиче или с млада жена.Това щ е бъде един благоприятен ден за приключване и равносметка на задачи, които сте започнали през последната седмица – две.

[ad id=“225664″]

Днес внимавайте какво обещание давате на мъж и дали ще имате реална възможност да го изпълните. Изненадите днес ще ви объркат, но нито една няма да е във ваша вреда.

Овен

Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности.

Отдайте се на добра и пълноценна почивка. Овните няма да останат изцяло доволни от днешния неделя. Не взимайте крайни решения и не действайте импулсивно, ако сте недоволни от някого. Следвайте принципа, заложен в популярната поговорка: `три пъти мери един път режи`.

Телец

Известие ще стане причина за големи промени в личния живот и на работното място. Водете преговори на четири очи. Избягвайте срещи с потенциални делови партньори. По принцип възможностите ви за сполука са стабилни, но различията във възгледите с околните се превръщат в препятствие. Работете със съзнанието, че ако сте разумни, ще успеете в начинанията си. Бъдете реалисти и практични.Следобед започнете новите си задачи.

Близнаци

Много решителни за укрепване на позициите си, и за преодоляване на тормозещите ги проблеми, Близнаците ще действат успешно на широк периметър през следващите четири седмици и ще постигнат целите си.

Оценявайте правилно всичко, което става около вас. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Имате възможност да обмислите кога да поставите началото на нови печеливши занимания. Предстои ви един невероятен, изпълнен със срещи и запознанства ден.

[ad id=“263680″]

Рак

Задължително спазвайте обещанията си.И приемете с усмивка изненадите, които ви нарушават предварителната програма. Постарайте се да не общувате с непознати., Ще ви е трудно да схванете логиката на действията им и може да попаднете в неприятна ситуация.

Ще работите активно по делата си, довеждайки ги до благоприятна финансова развръзка.Усилията ви ще са съпроводени с напрежение, но то е част от играта.

[ad id=“238430″]

Споделете намеренията си, но не притискайте никого с изискванията си, за да не объркате нещата. Никакви неприятни изненади не Ви очакват – напротив, открива Ви се шанс за промяна.

Лъв

Не само няма да помогне, но и ще засили съмненията и несигурността ви. Имате всичко необходимо за да се справите в конфликтна ситуация. Съхранявайте старателно документите и парите си. Енергични сте и ще ви трябва много по-малко време за финализиране на каквато и да било дейност. А това естествено ще има положителен резултат.

Дева

Ще има изненади, които може да ви принудят да промените леко плановете си. Ситуацията е временна. След това ще са ви нужни само две неща, последователност и упоритост. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели. В професионален план ще изпъквате с находчиви решения, което ще ви осигури нови поръчки и по-добри доходи.

Везни

Сътрудничеството ви с човек, на когото разчитате ще отнеме от товара ви, но притесненията ви ще останат. С присъствието си внасяте яснота, увереност и спокойствие в околните и подобрявате атмосферата около себе си. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание.

[ad id=“218548″]

Покрай актуалните задачи ще успеете да отхвърлите и някои изостанали. Настроението и оптимизма ще ви помогнат да свършите повече неща и това ви изпълва с амбиции.

Скорпион

Умело осъществявате намеренията си и успявате да се вместите в планирания от самите вас график. Утре обмислете какви цели ще преследвате в бъдеще, по кои проекти ще работите. Един ден след пълнолунието, все още силно повлияни от него, не предприемайте важни действия и не стартирайте нови инициативи. Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно. Имате доста енергия и сте склони да си поставяте неизпълними задачи.

Стрелец

Главното сега е да отличавате фактите от измислиците. Не забравяйте че никой не може да ви навреди толкова, колкото самите вие. Ще си създадете проблеми в отношенията. Утрешният ден ще е чудесен за приятелски разговори и социални събития, а също така и за благотворителност. Ще се чувствате енергични и готови за подвизи.И ще искате всички да го забележат.

Козирог

Прекаленото вглеждане в недостатъците на хората Ви вреди. Може успешно да учите или да пътувате. Това ще респектира околните и по-често ще се вслушват в препоръките ви, от което всички ще оставате доволни.

[ad id=“237001″]

По принцип възможностите ви за сполука са стабилни, но различията във възгледите с околните се превръщат в препятствие. Възможно е денят да се изпълни с напрежение – избягвайте да се въвличате в конфликтни ситуации както в партньорските си отношения, така и с хората от приятелското си обкръжение.

Водолей

Вероятни са срещи с интересни хора, но е възможно да напомнят за себе си незавършените ви ангажименти. Ако се вгледате в себе си и назовете недостатъците си, върху които да работите и отстраните. В интимната си връзка дайте предимство на партньора си да бъде водещ. Със задачите си се справяте отлично. След усилията, положени в предишните дни може да усетите лека умора, дори апатия.

Риби

Точно както останалите, е вие ще имате важни разговори, които за някои ще прераснат в по-остри сблъсъци. Ще загубите ценно време в предположения вместо да се подходите към задачите си по най-прекия път.

[ad id=“238430″]

Проявете такт и търпение, ако се опитват да ви ядосват или да ви натоварят с допълнителна работа. Не споделяйте опасенията с близките си. Постарайте се да изпълните ангажиментите си към хора, с които за в бъдеще ще работите съвместно.


image0 (9K)