Хороскоп за 9 септември: Водолеите да бъдат щедри, за Телците днес е ден за любов

Днес могат да възникнат транспортни проблеми или други неприятности свързани с пътуване.

[ad id=“225664″]

Овен

Не надценявайте своята значимост, за да не нарушите баланса в отношенията. Домът ви се нуждае от внимание и обновяване. У вас може да се появят ценни делови идеи, в частност по законотворчеството.

Днес може да очаквате интересни предложения за работа. Може да поискате връщането на дълг.

Телец

Ден на любов, откровения и признания. Семейните отношения могат да бъдат хармонични. Партньорските отношения с представителите на противоположния пол днес са плодотворни и носят взаимно удовлетворение.

Финансовото ви положение малко се подобрява.

Близнаци

Не е изключено много Близнаци да възобновят любовните си отношения с тези, с които дълго време отношенията им не са били добри. Възможни са усложнения във взаимоотношенията в семейството поради един от членовете.

Творческият порив и вдъхновение, реализирани през този ден, могат да ви издигнат на нови, недосегаеми височини.

Сега не е време да се отричате от поетите финансови задължения.

Рак

Днес за известно време може да ви се стори, че нямате нито сили, нито желание да промените нещо към по-добро, но не трябва да виждате всичко в черно.

Само любовта и вродената ви жертвоготовност могат да спасят отношенията ви с близките. Днес може би се справяте с нещата, които са се натрупали през последните дни.

Няма да можете да разчитате на големи приходи.

Лъв

В любовните отношения се забелязва известен подем, но неочаквано препятствие може да ви застави за известно време да забравите за сърдечните увлечения. Трябва да проявявате повече демократичност, такт и търпимост.

Вероятно всяко нещо изисква от вас доста повече усилия и време, отколкото сте предполагали.

Резултатите от вашите усилия може да се окажат повече от съмнителни.

Дева

Любовните отношения трябва да ви донесат удоволствие. Мнозина днес се нуждаят от обществото на Девите, което им пречи да разберат какво ги безпокои.

Вечерта от полза за вас е усамотяването и съзерцанието. Не се предвиждат критични ситуации.

Везни

Възможно е да не оценявате правилно ситуацията и напразно да се надявате на своя избраник. Сега е вредно за вас да се пренапрягате. Оставете всичко на самотек.

Надеждна опора са ви старите и проверени от времето приятели. Не се захващайте с нещо, за което не сте компетентни, избягвайте експериментите и действайте само с проверените методи.

Тегли ви към авантюри, към риск на борсата и към всеки бизнес с бързо обръщане на парите.

Скорпион

За да предразположите към себе си любимия човек, трябва малко да се отпуснете и да не се опитвате да сдържате чувствата си. Отменете всички посещения за втората половина на деня и се откажете от срещите.

Възможно е разочарование от себе си и чувството, че цялата ви дейност е безсмислена.

Много Скорпиони са способни да захвърлят или разрушат почти завършената работа.

Стрелец

Зад гърба ви вероятно има нежелани разговори и появяването на опорочаваща ви информация, затова се погрижете за репутацията си и бъдете предпазливи.

[ad id=“263680″]

В края на деня се появява възможност да оцените обективно ситуацията и да вземете правилното решение.

Умората, странично влияние или неблагоприятно стечение на обстоятелствата може отрицателно да повлияе на резултатите във всички сфери на вашата дейност.

Козирог

Избягвайте упорството и нежеланието да разберете начина на живот и желанията на любимия си човек. Ако сте се решили на много важна и отговорна стъпка, помислите си дали си заслужава да търсите помощта на близките, тъй като прекрасно можете да минете и без нея.

Днес работа може да поиска от Козирозите по-големи усилия, нестандартен поглед върху обичайните задължения, необикновени и оригинални решения на възникналите проблеми.

Водолей

Вероятно е Водолеите да надценяват своите сили и възможности, решавайки да завоюват сърцето на ярка и самоуверена личност. Възможно е общо неудовлетворение и желание да се отървете от омръзналото ви ежедневие.

[ad id=“236993″]

Днес може да почувствате прилив на сили. За вашата дейност е характерна универсалността.

Нуждаят се от вашата помощ. Правете пожертвувания и подаръци.

Риби

Неприятните събития през последните дни напомнят за себе си – възможно е охлаждане в отношенията на влюбените. Постарайте се да привлечете на своя страна близките си.

В резултат на това постепенно нараства увереността в собствените сили и надеждата за успех.

Неблагоприятен ден за взимането на окончателни решения по спорните въпроси и взимането на важни решения. В никакъв случай не правете през този период капиталовложения.


image0 (9K)