Хороскоп за 30 септември, неделя: Телците с ново начало, Девите правят компромиси

В неделя ще ви се наложи да разчистите някои емоционални недоразумения с ваши роднини или приятели. Понякога това може да бъде доста болезнен процес, тъй като ще се кажат или чуят различни истини или обвинения. Ще получите радостна вест свързана с момче или с млад мъж.

Овен

Голяма част от вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Помогнете на близките си, ако искат финансовата ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари.

Днес е ден за децата и любимите ви хора, за спорт и за хобитата ви. Отдайте се на на повишеното ви любовно настроение. Работили сте, за да имате сега избор от възможности, остава да изберете най-перспективната и да се заловите за работа.

Най-добре ще е, ако се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Телец

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, неделята ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните.

Семейството и приятелите ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този зимен ден за какво друго може да си мечтае човек.

Ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Близнаци

Тази ваша неделя може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина – тъй като е свързан с кавги и противоречия. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение.

Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие.

Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Добре ще ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури.

Рак

Днес интуицията ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности.

В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Лъв

В неделя е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си.

Използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Дева

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред вас цели. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари.

Здравето ви е отлично и скоро едва ли ще ви създава проблеми. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Утрешният ден ще не е благоприятен за професионални изяви и пътувания, както и за работа или контакти с хора, свързани с чужбина.

Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Везни

Имате куп неща за вършене. Времето не е подходящо за старт на обучение, за пътувания или за работа с хора в чужбина. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Очаква Ви нова любов. Неделя носи изпитания и предизвикателства.

Скорпион

Неделя е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето ви денят ще бъде напрегнат.

Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Всичко случващо се в живота ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи.

Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Влагате желание в работата си и това ще си личи по резултатите. Доволни сте от постигнатото, но това не Ви прави по-малко внимателни и към околните. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Стрелец

Неделя е благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението.

Любовна авантюра ще ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Възможно е утре работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. Бъдете оптимисти.

Козирог

В неделя е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Не прекалявайте с похапването. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Утре обърнете внимание на отношенията си. Утре всичко тръгва по вода.

Водолей

В неделя се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Добре би било да се погрижите за здравето си. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати. Бъдете деликатни, но твърди.

Риби

Неделя може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия.

Ще трябва да споделите чувствата си. Обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни.

Всичко това прави периода объркан и наситен с напрежение.

Неделя е много благоприятна за реализация на цели свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си.


image0 (9K)