Хороскоп за 3 ноември, събота: Тежък ден за Телеца, Ракът да се въздържа от финансови сделки

В събота ще бъдете твърде подозрителни към информацията и предложенията които ще получите от страна на ваши приятели.

Всъщност във всичко това ще има нещо хубаво или шанс, който ще можете да реализирате през следващата седмица. Мнозина ще бъдат в очакване за събиране или среща с момиче или с млада жена. Такава личност може да бъде повод за малко празненство.

Днес избягвайте да задълбочавате проблеми или неприятности свързани с хора родени под знака на Лъв, Стрелец или Лъв.

Ако имате финансови проблеми, днес ще възникне една добра идея за реализиране на по добри доходи в личния ви бюджет.

Овен

Денят е изпълнен с радост и хармония. Въздържайте се от финансови сделки, те може да се окажат неизгодни за вас. Задължително изхвърлете вечерта боклука си (не е хубаво да остава през нощта).

Ако намерите пръстен или изпаднал от него камък – ще ви се изпълни желание. Облечете нещо светло или ярко зелено.

Телец

Днес е тежък ден. Трябва да мобилизирате всичките си сили, за да преодолеете стресови ситуации. Въздържайте се от финансови сделки, те може да се окажат неизгодни за вас.

Ако намерите пръстен или изпаднал от него камък – ще ви се сбъдне желание. Днес ви върви, ако облечете дреха в светло или ярко зелено.

Близнаци

Днес може да ви се наложи да мобилизирате всичките си сили, за благополучно изживяване на стресовите ситуации, които ви е подготвила съдбата. Въздържайте се от финансови сделки, те се оказват неизгодни за вас.

Направете си днес овесена каша със стафиди. Ако намерите пръстен или изпаднал от него камък – ще ви се сбъдне желание.

Рак

Днес светът може да ви се стори по-мрачен. Може да бъдат разбити доста илюзии, да има и разобличения. Може да има провокационни предложения, дори открит шантаж.

Въздържайте се от финансови сделки. Ако никога не сте злоупотребявали с властта си, то в труден момент вашите подчинени може да застанат на ваша страна.

Хапнете овесена каша със стафиди. Ако забележите пукнатина в прозорец или стъклена вещ – възможни са проблеми в семейството.

Лъв

Това е ден на сериозни изкушения. Затова се въздържайте от важни дейности. Не се поддавайте на илюзии и самоизмама. Вашите романтични романи могат да станат източник на големи разочарования.

Деловите ви работи едва ли са успешни. Изчистете в къщи и изхвърлете боклука, който в никакъв случай не бива да остава в дома ви за през нощта.

Днес може да облечете нещо светло-зелено. Хапнете едно мляко с ориз и канела. Ако намерите пръстен или камъче от пръстен – ще ви се изпълни желани.

Дева

Днес пред вас има доста коварни изкушения. Трябва да се мобилизирате и да не се поддавате. Въздържайте се от всякакви финансови операции, те няма да са успешни днес.

Внимавайте в любовния живот. Ако се впуснете в ново приключение, може да има доста разобличения след това.

Днес може да облечете нещо в светло зелени цветове. Ако откриете пукнатина на стъклена вещ – възможно е разрушаване на семейството.

Везни

Днешният ден не е подходящ за активност и проява на лична инициатива. Не оставайте сами и не бъдете песимисти, за да не пропуснете добър шанс. Може и да има някакви разобличения и осъзнати илюзии, провокационни предложения и дори шантаж.

Въздържайте се от различни далавери, те са неизгодни за вас. Ако намерите пръстен или камък от пръстен – ще ви се изпълни желание.

Скорпион

Днешният ден е доста труден. Вие трябва да мобилизирате всичките си сили за да изживеете стресова ситуация, която ви е подготвила съдбата. Многочислените разговори и пътувания може да се окажат доста странни.

Въздържайте се от скъпо струващи покупки и финансови операции. Днес е добре да се облечете в светло-зелени цветове.

Ако намерите пръстен или камък от пръстен – ще се изпълни ваше желание.

Стрелец

Този ден е изпълнен със сериозни изкушения, затова е по-добре да се въздържате от нови дейности. Не се поддавайте на илюзиите и самоизмамата. Те за вас сега са най-опасните врагове.

Днес подходящи са дрехи със светло-зелени цветове. Полезна е овесената каша със сушени плодове.

Ако намерите пръстен или камък от пръстен – ще ви се изпълни желание.

Козирог

Днешният ден се очертава тежък. Има много разобличения, разбити илюзии и провокационни предложения. Вие трябва да мобилизирате всичките си сили, за да преминете благополучно през стресовата ситуация, която ви е подготвила съдбата.

Днес е полезна овесената каша със стафиди. Ако намерите пръстен или камък от пръстен – ще ви се изпълни желание.

Водолей

Днес денят е изпълнен със сериозни изкушения. Затова е желателно да се въздържате от нови дейности. Не се поддавайте на илюзиите си и не се самозалъгвайте.

Това е доста опасно за вас. Облечете нещо в зелен цвят. Не оставяйте тази нощ не изхвърлен боклук в дома си.

Ако установите пукнатина в стъклен съд или предмет – семейството ви може да има изпитания.

Риби

Този ден е пълен с изкушения, затова се въздържайте от нови начинания особено ако са свързани с финанси. Днес светът може да ви се стори по-мрачен от обикновено.

Възможно е да има много разбити илюзии, провокации и изнудване. Ако намерите пръстен или изпаднал от него камък – ще ви се изпълни желание. Препоръчват се светло и ярко зелените дрехи.


image0 (9K)