Хороскоп за 28 октомври

При някои стартират новости вкъщи.

Утре вечер ви носи различни възможности, избора остава за вас. Най-важната промяна ще бъде усещането за по-голяма свобода и за лекота, както и оптимистичната нагласа, която го съпътства. Възможни са непредвидени разходи. Може да ви се даде възможност да докажете деловите си качества.

Овен

Опитвате се да вменявате гледната си точка дори когато това не се изисква от Вас и именно това утре може да Ви създаде излишни главоболия. С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Периодът е подходящ да изпратите автобиография или да се явите на интервю, но имайте предвид, че е добре да се задействате в началото на месеца – след 18-ти има много по-малка вероятност да постигнете успех и да поемете по нова посока. Планетите ви съветват да не се намесвате в естествения ход на събитията. Повечето от проблемите се решават от естествения ход на нещата.

[ad id=“225664″]

Телец

Притежавате огромно количество енергия и ако я съхранявате у себе си ще експлодирате. Вие сте с тенденции, подобни на тези при Везните. През този месец акцентът при вас ще бъде поставен върху работата и професионалното ви развитие. След средата на месеца във ваша полза ще бъде, ако намалите малко темпото – не предприемайте рискови начинания, освен ако те вече не са в ход, и обмисляйте малко повече действията си. През този месец един от акцентите при вас ще бъдат финансите – особено ако имате собствен бизнес, там са възможни изненади и непредвидими събития.

Близнаци

Не бива да позволявате на повишеното си вътрешно напрежение да диктува начините и схемите, по които ще действате по професионалните и финансовите си задачи. Отдава Ви се да убеждавате хората в перспективността на нетрадиционните Ви идеи. Нужна е трезва оценка на реалността. Може да се наложи да се разделите с човек, който не ви е безразличен. Звездите ви предвещават неочакван подарък, но помнете, че за всичко се заплаща.

Рак

Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. Не забравяйте за задълженията си. Просто се вслушайте в себе си. Периодът е белязан с космическата енергия, поради което трябва да сте по-внимателни в общуването, особено с любимия човек. Възможно е началото на бърз и страстен романс, който да доведе до желана бременност.

[ad id=“255238″]

Лъв

Причините за действащите позитивни обстоятелства при някои от зодията са хвалбите, чрез които се правят опити за подхранване на авторитета им. И по-добри дни сте имали, но утрешния ден е интересен с това, че ще Ви предложи нова гледна точка, нова възможност да надскочите себе си и да откриете верния път. Ако започнете да се вайкате: „Олеле! Как ще се справят с това?“ или „Ужас! Всичко се срива“, по всяка вероятност ще чувате гласовете на собствените си страхове. Внимавайте с разходите си, защото съществува вероятност от излишни разходи. Звездите ви предсказват неочакван подарък или приятно известие.

Дева

С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Избягвайте рисковани крачки и се съсредоточете върху рутинни действия. Утре звездите препоръчват да бъдете егоистични и да помислите най-напред за своите приоритети и изгоди. Каквато и изненада да ви поднесе съдбата, ще подходите към нея оптимистично – като към възможност, при която ще има голяма вероятност да извлечете максимума от нея. Подтиснете егоизма и гордостта си.

Везни

Ярката делова изява и изразителният материален успех са характерни белези за изявата Ви през събота. Амбицирани сте да се справите без отлагане с въпроси, които Ви създават притеснения, и ще го направите. Смирено и с компромиси от своя страна ще се стремите да изгладете отношенията с близките си. Очаквайте неочакваното в тази област – може да получите повишение, да се открие възможност да се изявите по нов, различен начин или дори нещо още по-радикално – да започнете напълно нова работа. Така че давайте го по-кротко, работете върху вече изграденото и не започвайте да надграждате, докато не се убедите, че разполагате с нужните ви сили и възможности.

Скорпион

Обърнете повече внимание на външния си вид. Вероятно чувствате резки смени на настроението, вялост и раздразнителност. Съмненията, които имате към определен човек скоро ще отпаднат. Правилно ще приемете неговата позиция и ще продължите заедно напред. Не се настройвайте само за цветя и рози обаче – ако в живота ви има някой или нещо, което ви спира или ограничава, нищо чудно, водени от желанието си за свобода, да реагирате експлозивно и така да бъдат нанесени по-сериозни поражения. Очаквайте приказки, които да ви накарат да се позамислите за собственото си поведение.

Стрелец

Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Следващите два дни ще изискват по-големи усилия и натиск, ще се налага да криволичите между свои и чужди амбиции и да се отказвате от едно за сметка на друго. Утре може да Ви позвъни човек, който може да обърне Вашия личен живот с краката нагоре и да извърти много качествен номер на Вашия любим човек. Изпълнени сте с енергия, позволяваща Ви да свършите много задачи – не пропилявайте времето си напразно. Повечето от представителите на знака ги очаква ново, съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа.

Козирог

Реална възможност да видите реализирана своя мечта. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Следвайте правилата на партньорските взаимоотношения, но не пренебрегвайте интересите си, заради тях. Вечерта опитайте да си починете от всичко. Оттърсете се от всяка натоварваща ви емоция. Звездите ви препоръчват да избягвате физическото натоварване.

Водолей

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Утре ще изпитвате желание да отстоявате много пламенно позицията си и да убеждавате хората в това, в което Вие вярвате. Утрешният ден ще бъде успешен за Вас, стига обаче да сте по-амбициозни и да преследвате целите си. Ще бъдете повече полезни, ако не избързвате с оценката си, а търпеливо се запознаете с детайлите. Ако обаче във връзката равнопоставеността липсва и някой се опитва да доминира или да ограничава другия, не е изключено да си имате разногласия с половинката.

Риби

Ако трябва да уговаряте някакви условия или да водите преговори, всичко ще протече гладко. Успехът е с Вас. Не проявявайте излишна активност на работното място и не инвестирайте. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Възможно е да получите подкрепа от познати без да сте ги молили за това.


image0 (9K)