Хороскоп за 28 март: Здравословен проблем сред роднините или приятелите ви

В събота ситуацията около вас ще изглежда по-стабилна в голяма степен благодарение на вашите собствени усилия.

Успехите ще зависят от умението ви да контролирате емоциите и желанията на хората от семейството си. Може да имате успехи при по-сериозното си ангажиране с различни домашни или битови дела.

В събота избягвайте конфликти с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, които ще бъдат толкова упорити, колкото сте и вие самите.

Дипломатичността и търпението на хора, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, ще ви бъде в полза, но не бива да разчитате само на тяхното влияние.

В събота може да възникне неочакван здравословен проблем в кръга ви от роднини или приятели, който не е задължително да има връзка с COVID-19.

Мнозина ще трябва да вземат важни решения за това как ще продължат живота или работата си през следващите няколко седмици. През този ден успехи ще могат да постигнат тези от вас, които работят от дома си или онлайн.

Повод за радост ще бъде събитие или новина свързана с бебе или с дете.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще се ангажирате с различни неща, които ще имат връзка с роднини. В събота ще отделите време за интересни разговори с приятели по телефона или онлайн. Това ще бъде благоприятен ден за ангажиране с материални или битови дела.

Неприятностите, които ви притесняват ще намерят разрешение през следващите няколко дни, така че намалете вътрешното си напрежение.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате важен разговор с роднина. Като цяло в събота ще имате повече работа, но едва ли нещо ще ви изненада.

Ще вземете решение, чието изпълнение ще бъде важно да изпълните през следващите дни и седмици.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще имате разговор с жена, с която не живеете в един дом. Ще ви разстрои новина, свързана с човек или семейство, които познавате.

През този ден ще успеете да изпълните задачите, които сте планирали за дома и семейството си.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще разговаряте по финансови въпроси с хора от дома си или от кръга си роднини. Възможно е да обсъждате по-голям разход, някой иска да направи или кредит, който той иска да получи.

Това ще бъде благоприятен ден за работа, свързана със собствен бизнес, стопанство или градина. Ако наскоро сте преживели раздяла в любовта, сега конкретно събитие или новина ще ви покаже, че тези отношения наистина са приключили.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 


image0 (9K)