Хороскоп за 16 септември, неделя: Важни разговори или решения в семейството

В неделя ще преживеете заслужени емоции за действията си през тази седмица.

[ad id=“225664″]

В повечето случаи ще бъдат позитивни. Този ден ще изиска някои важни разговори или решения в семейството. Финансовите ви дела ще се развиват според очакванията ви. Важно събитие свързано с жена от семейството ще ангажира вниманието и времето ви.

Овен

Денят може да се окаже ярък и наситен със събития в личния живот. Благоприятни са сключването на брак и провеждането на сватбени и други тържества.

Благоприятни са пътешествията и пикниците сред природата. Сполучлива е покупката на едро оборудване. Може да взимате пари назаем.

Телец

Няма да има никакви препятствия, неприятностите ви заобиколят и получавате всичко, което сте си набелязали. Не е изключено да ви се наложи да помогнете на приятели или роднини.

Прекрасен ден за любов и романтични срещи. Благоприятен ден за сключването на брак и зачеване.

Денят е подходящ за почивка.

Близнаци

Трезвата, разсъдлива преценка на собствените си възможности и великодушието ви по отношение на околните ви помагат да пречупите негативните тенденции в любовните отношения.

Обстановката в дома ви е малко напрегната. Не са изключени ревност или неоснователни обиди.

[ad id=“263680″]

Днес, така или иначе, цялата ви дейност е свързана с пътуване. Пресметнете възможните си разходи и реалните доходи, това ви помага да решите ефективно всичко замислено.

Рак

При влюбените са възможни скарвания. Сдържайте се и не се дразнете за дреболии. Вие и вашите близки може да се сблъскате с опасността лице в лице. Може да ви се наложи да се концентрирате, да се стегнете и активно да се защитите.

Възможно е делово пътуване или командировка, която трябва внимателно да планирате. Иначе няма да можете да избегнете проблеми и недоразумения.

Не са изключени перспективни делови предложения, които да ви осигурят охолство в края на годината.

Лъв

Звездите не препоръчват взимането на решения, продиктувани от моментните емоции. Съществува вероятността от голям скандал или несъгласие с приятелите, тъй като вашата самоувереност или твърдото отстояване на своето мнение може да предизвикат у тях раздразнение или активен протест.

Звездите покровителстват пътешествията. Пред вас може да се разкрият финансови възможности за пълната ви самоизява.

Дева

Добър ден за сключването на брак, срещи с любимия човек и ново познанство, което може да прерасне в продължителни сериозни отношения. Грижите за общото благо могат още по-силно да сплотят семейството на Девите.

[ad id=“236993″]

Не забравяйте за активната почивка, която ви е от полза. Общуването с новите хора, разделящи вашите интереси и възгледи относно живота, може значително да обогати вашия вътрешен свят и да съдейства за обновяването на целия ви живот и подобряване на благосъстоянието.

Везни

Не обръщайте внимание на капризите на избраниците. Изходът от негативната ситуация в голяма степен зависи от вас. Участвайте активно във всички дейности и развлечения.

Задачата ви е да носите оживление, радушност и топлина на хората. Този ден може да се окаже доста шумен и весел. Настройте се за активна почивка.

Благоприятно е общуването с природата и работата на вилата. Вие сте изобретателни, енергични и проявявате голяма издръжливост в нещастията, дори при загуби продължавате да се усмихвате.

Скорпион

Днес на Скорпионите предстои да се приспособяват към новите обстоятелства. И да проявяват ту хладнокръвие, ту страст. Благоприятен ден за сключването на брак и зачеване.

Не е задължително да почивате активно. Достатъчно е да се поразходите с най-близките си хора, с децата, с животните.

[ad id=“218548″]

Препоръчва ви се засега да се въздържате от едри придобивки или обмяна на недвижими имоти.

Стрелец

Излишното самомнение може да бъде причина за прибързана постъпка или взимането на погрешно решение. Първата половина на деня може да се окаже най-сполучлива и благоприятна за разрешаването на главните съмнения и защита на своите убеждения.

Избягвайте излишествата и преумората, които може да се отразят крайно неблагоприятно на здравето ви.

Постарайте се да прекарвате повече време на открито.

Козирог

Не бъдете твърде предпазливи и податливи, но и не проявявайте несдържаност и упорито противопоставяне. Не е изключено агресивно поведение по отношение на хората, които днес може да дразнят Козирозите – песимисти.

Отложете набелязаните срещи и прекарайте този ден у дома. Отделете внимание на семейството си.

Не се препоръчва да се занимавате с битови проблеми. Възможно е сключените съглашения и договорености да не донесат желаните резултати.

Водолей

Възможно е напрегнатата обстановка в обществения живот да повлияе отрицателно на авторитета и положението на гордите и независими Водолеи.

При жените Водолеи са възможни недоразумения със стар приятел. Може да им се поиска коренно да изменят живота си.

[ad id=“236999″]

Планираните срещи, преговори или пътувания преминават успешно. Проявете пестеливост, тъй като непланирани разходи се отразяват на бюджета ви.

Риби

Този ден е посветен на разкриването на творческия потенциал и любовта. Любимата работа или увлечение предвещават удоволствие. Приключете с всичко, което е в стадий на завършване и с пълно право си организирайте пълноценна почивка.

Финансовото ви положение може да бъде нестабилно.

Приходите ви няма да съответстват на изискванията на семейството, децата и удовлетворяването на другите нужди и това става все по-ясно с всеки изминал ден.


image0 (9K)