Хороскоп за 1 август: Първият ден от месеца ще бъде доста сложен

Първият ден на август ще бъде доста сложен, вещае хороскопът на астрложката Надиа. Той изисква от вас хармония в мисли и в действия. Може да ви се наложи да вземете трудни решения, да уредите различни дела с роднини или с приятели.

Но пък ще имате шанса да прекарате по-голяма част от деня извън дома. Събота ще благоприятства и за разрешаване на жилищни и битови въпроси. Късмет могат да ви донесат срещи или контакти с хора, родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци. Ако трябва да се погрижите за имот, който семейството ви притежава, ще може да разчитате на задоволяващи резултати.

Родените под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате ползотворен ден за развитие на дела от важно значение. Ще проявите засилен интерес към всичко мистично и необяснимо, свързано с Отвъдното. В събота избягвайте излишни разходи. Денят вещае среща или събиране с приятели. Разговор с жена, която се намира надалеч от вас ще ви повлияе много.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще имате възможност да започнете нещо ново в живота си. Това ще бъде много натоварен в емоционален и психически план ден, но ще реализирате важен успех. В любовния ви живот ще възникнат неочаквани ситуации. Личните взаимоотношения с приятели или роднини могат да ви донесат кратко разочарование или недоразумение.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота сте планирали ангажименти с роднини. През този ден намерете начин да се освободите от стреса, който сте насъбрали през седмицата. Денят ще бъде благоприятен за пътуване, за любовни срещи и преживявания. Тези, които ще работят, да избягват конфликтите с колеги или с клиенти. Не се ангажирайте със срещи или гостувания с хора, които имат негативно излъчване за вас.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще бъде важно да погледнете реалистично на събитията, които в момента се развиват в живота ви. Ще бъде важно да се съхраните здраво стъпили на земята, без илюзии или напразни надежди. Всякакви лъжи, манипулации и опити за измама ще се обърнат срещу този, който ги използва. Вероятен е важен разговор или решение с човек от знака на Козирог, Дева или Телец.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)