Хороскоп за юли’2020: Радост очаква Козирога, силен месец за жените Везни

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през юли действията или коментари на роднини, приятели или познати ще ви накарат да се почувствате неудобно, да замислите какво се крие зад техните думи. Дали това е умишлена добре планирана постъпка на този човек или е случайно?

Бъдете предпазливи в разговори с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог. Не избързвайте наивно да споделяте лична или поверителна информация.

През този месец ще имате по-малки приходи в семейния си бюджет или разходите ви ще бъдат по-големи. Това може да е причина за временно напрежение и притеснение.

Ако очаквате през юли финансова или друг вид помощ от роднини, може да останете разочаровани.

Юли ще бъде интересен месец за вашето професионално развитие или за бизнеса ви. Ще възникнат нови възможности, клиенти и др.

Това ще бъде благоприятно време за начало на нова дейност или за преместване на нова позиция.

Благоприятното влияние ще се усети и при тези, които учат, но разбира се Съдбата няма да спести изпитания или разочарования за мързеливците.

През този месец родственик ще е повод за събиране в дома ви или за друго важно събитие.

Юли вещае за мнозина неприятна новина или събитие свързано с мъж: родственик или приятел.

Изненадите през този месец ще са свързани с неочаквани познанства с интересни хора.

Мъжете ще имат поводи за приятни срещи или гостувания в дома си с роднини, приятели или съседи. Ще можете да се зарадвате на придобивка или разрешаването на домашен проблем.

Жените да бъдат по-внимателни с новите си начинания или когато започват нови неща.

Телец 

Ако сте родени под знака на Телец, през юли ще сте в очакване на важна лична среща или събиране.

Възможно е едно такова събитие да определи развитието на ваш важен план, чиято реализация очаквате до края на тази година.

Като цяло не се натоварвайте с големи очаквания за този месец. Това не означава, че юли ще бъде лош период за вас.

Истината е, че развитието на малко неща ще зависи от вас. Като цяло влагайте повече внимание и практичност в действията ви, за да имате добри постижения и успехи.

В работата ви може да възникне ситуация свързана с грешка, неуспех, неудовлетворение, критика от ръководител или клиент, лиспа на възможност да се реализирате и др.

Каквато и да е конкретната ситуацията, тя ще има временен характер. Не бързайте с емоционални реакции и решения.

Това ще бъде един благоприятен месец за пътуване, особено има връзка с работа, уреждане на договори, документи и др.

През този месец може да получите пари от друго населено място, което няма да е свързано с някаква изненада.

В материален план юли ще бъде специален месец за повечето от вас. Ще имате късмет в една покупка, придобивка или някакъв вид печалба.

Сега мнозина ще се зарадват на вниманието и щедростта на роднина.

През този месец избягвайте конфликтите. Избягвайте хора, които избухват бързо и трудно контролират емоциите си.

Не се забърквайте в интриги или в противозаконни действия, независимо от тяхната цел. Всяко подобно деяние може само да ви причини загуба или друг вид усложнения.

През този месец ще преживеете важно събитие свързано с човек, който е ваш приятел, колега или съсед.
Мнозина ще се зарадват на новина свързана с раждане на дете.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през юли ще реализирате предварително планирани срещи или събирания, които ще имат важно значение за развитието на плановете ви през втората половина на 2020.

Ще имате интересни контакти или общи действия с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През този месец някои от вас ще преживеят неприятности свързани с роднина или с приятел, които живеят или работят в друг град или държава.

През юли тези от вас, които имат собствено дете ще се ангажират с уреждането на документ или ще имат други важни отговорности като родител.

През този месец някои от вас ще са ангажирани или ще следят развитието на съдебно дело или юридически казус.

Ще ви изненада новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.

Месец юли ще бъде труден за тези от вас, които ще трябва да разрешават битови или имотни проблеми.

Подобни ситуации ще са останали неразрешени от близкото ви минало и все още ще са причина за напрежение или конфликти.

Любовният живот на представителите на зодия Близнаци ще е интересен и носи най-различни емоции и преживявания. Неочаквани събития ще преживеят тези от вас, чийто партньор е роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

През юли ще възникне притеснение около мъж или момче, които ще са в процес на важна промяна или изпитание в живота си.

Жените Близнаци да внимават при пътуване. Старайте се винаги да бъдете максимално добре организирани и дисциплинирани.

Мъжете ще постигнат важен успех, което обаче ще се случи чрез преодоляването на различни стресови ситуации.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, юли носи за вас нови хора, клиенти или възможности на работното ви място. Тези събития ще ви донесат леко напрежение, но и различни вълненияи преживявания.

Пред вас е един успешен и продуктивен месец за работа, с възможности за развитие на нови сделки, договори, начало на нова дейност и др.

През този месец шанс за нова работа ще имат безработните, като това ще стане благодарение на вече създадени приятелски контакти и отношения или чрез специализираните платформи за търсене и предлагане на работни позиции.

През юли за някои от вас ще възникне необходимост от вземане на важно решение свързано с дом или имущество.

Възможни са контакти с държавна, банкова или друга институция във връзка с проблем касаещ вид собственост или важни за семейството ви дела.

Ако един такъв проблем касае ваши роднини, бъдете по внимателни към детайлите, различните договорености и не се осланяйте на обещания.

През юли има вероятност от възникването на авария или повреда в дома, която някой ще приеме несериозно в началото.

През този месец може да ви наранят действията на хора, които ще се опитат да се възползват от вас по некоректен начин, с различни манипулации или хитрости. Подобни преживявания определено ще ви изненадат неприятно.

През юли ще се преживее събитие свързано с кражба, загуба поради разсеяност, невнимание, прекалено самоувереност при шофиране или друг вид инцидент.

Въпреки, че сега едва ли ще постигнете някакъв значим напредък в личния си живот, това ще бъде важно време за организиране на ваши бъдещи планове.

Всяко забавяне изпълнението на ваши задължения (по независещи от вас причини) нека да се приема спокойно, дори да става дума за пари. Ако провокирате конфликт, той ще създаде поредица от други проблеми и неприятни ситуации. Дайте време на нещата да се случат по естествен път.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през юли ще преживеете повече напрежение поради сложността на промените, които настъпват в живота ви. Те могат да се развиват едновременно по няколко направления: в личен план, в работата, в обществените ви изяви и др.

Предстои ви трудно време (основно в емоционален и психически план), но с възможности за преминаване от един етап на развитие, в един съвсем нов цикъл.

Любовният ви живот (особено ако живеете заедно с партньора си) ще е подложен на някои емоционални изпитания, които или ще заздравят връзката ви или ще покажат големите пукнатини във вашите отношения.

Особено непредсказуеми или драматични могат да се окажат отношения с партньор роден под огнен знак, като вас.

През юли може да ви натовари една житейска драма в живота на човек от кръга ви роднини.

Избягвайте през този месец финансови отношения с мъже или ако имате такива, следете внимателно всяко действие или документ.

През този месец ще се вземе важно решение или ще възникне нова възможност за развитие в професионален план.

Мнозина ще имат контакти с различни институции за уреждане на някакви документи, договор и др.

В духовен план юли носи изпитания на вашите морални ценности и приоритети. В един спор или конфликт ще излязат наяве много истини или несподелени неща. Доколко високо сте израстнали ще си види в една таква ситуация и в нейното разрешаване.

Обмисляйте много внимателно своите действия, думи или решения през този месец.

През юли могат да ви зарадват пари или предложение, което вероятно ще получите чрез мъж.

Юли носи притеснения за младите представители на този зодиакелн знак свързани с нови пътеки на развитие, по които трябва да тръгнат.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, юли носи вероятност за приятно и емоционално за пътуване.

През този месец ви предстои да преживеете различни събития свързани с хора от друго населено място. Може да очаквате среща, гостуване или пътуване свързано с човек от друго населено място или държава.

През юли ваши стари неразрешени проблеми, неприятности, неизпълнени ангажименти и задължения ще напомнят за себе. Напрежението около тези неща може да нарастне, а възможностите ви да се окажат ограничени.

Благоприятно развитие през месеца ще имат събития и действия свързани с прехвърляне на собственост, с разрешаване на наследствени въпроси или съдебни дела.

Възможна е продажба на наследствен имот, земи и др.

През юли можете да очаквате успехи във вашата работа или бизнес. Ще имате благоприятен месец за едно ново начало, за преместване на нова длъжност, намиране на нови клиенти или осигуряване на повече поръчки и др.

Има вероятност за получаване на пари от човек, (който не е ваш роднина) или институция.

Всъщност това ще бъде благоприятно време за изчистване на проблематични финансови отношения и задължения, за постигане на нови договаряния, споразумения и др.

През юли може да получите предложение, което определено ще се окаже ваш шанс за развитие. В същото време мнозина могат да се окажат емоционално неподготвени за подобна промяна в живота си.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през юли ви предстои да се натоварите емоционално с различни проблеми или ангажименти, В повечето случаи те ще бъдат свързани с дома, в който живеете или с друг ваш личен или семеен имот.

Този месец ще е натоварен предимно с различни битови или имотни проблеми и задължения. Тези неща, като цяло ще са неочаквани като възникване и като развитие през този период от време.

На мнозина ще има се наложи да вземат важно решение свързано с предстоящо пътуване през годината.

Някои от вас могат да пътуват по работа или във връзка с друг важен ангажимент.

През този месец ще преживеете интересни събития, свързани с пътуване или с хора, които живеят на далеч от вас.

Някои от тези събития могат да имат връзка с жени от кръга ви роднини или приятели.

Важно значение в живота ви през юли ще изиграе жена родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Ако имате някакви очаквания или дадено обещание от страна на човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог, то бъдете търпеливи относно неговото развитие. Със сигурност нещата няма да се случат толкова скоро, колкото вие очаквате.

Новите запознанства през този месец ще са краткотрайни и важни за даден период от време.

През юли ще присъствате на събиране или ще се зарадвате на новина свързана с ваш близък родственик.

През юли благоприятно влияние върху вас ще изиграе едно ваше приятелство с по-млад човек или работа свързана с млади хора.

Възможно е да ви зарадва новина, свързана с раждането на дете или с бъдещо майчинство.

Жените Везни могат да имат много силен, продуктивен и успешен месец, на базата нови и стари контакти, срещи и партньорства.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, месец юли може да се окаже важен за вас месец, който да определи някои предстоящи събития или промени до края на тази година.

Ще се преживеят събития във вашия или на близки хора живот, които ще определят необходимостта от вземане на бързи решение или промени.

Важна роля в делата ви през този месец ще има човек, който живее или работи в друго населено място или държава.

През този месец избягвайте да имате финансови отношения с приятели. Съществува риск да изгубите едно приятелство или да промените отношенията си.

През юли мнозина ще са емоционално развълнувани поради възникването на нова романтична връзка. Моят съвет е да бъдете предпазливи и да внимавайте с кого споделяте личните си тайни и преживявания. Не всеки около вас ще се радва искрено на вашата любов.

През юли ще имате срещи и събирания, които ще изискат покупка на подарък, цветя или друго специално приготовление.

Може да ви се наложи да посрещнете гости в дома си, които ще пристигнат от различни разстояния.

През този месец ви предстои среща с човек, който ще има интересно предложение или новина за вас.

През юли ще възникне неочакван спор, противоречие, което ще е свързано по някакъв начин с пари.

Ще ви се наложи да помислите по-сериозно за бъдещето на дете или друг ваш роднина. Възможно е да се обсъждат варианти или действия свързани с имущество или дом, които са на тяхно име и др.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, месец юли ви носи интересна делова или бизнес среща, представяне свързано с работата ви или друга благоприятна възможност в този план.

Предстои ви разговор или контакт с жена по работа или бизнес. Възможно е да получите чрез нея интересно предложение, информация, идея, помощ и др.

Въобще женското присъствие в професионалния ви живот през този месец ще е важно за вас в много отношения.

През този месец ще имате сблъсък и противоречия с човек, койо има труден и неотстъпчив характер.

Определено някой, който няма симпатии към вас или имате конкурентни интереси и цели.

Любов или интимна връзка от миналото ви ще напомни за себе си и ще ви върне към стари спомени. Може да се срещнете неочаквано с такава личност или някой да ви сподели новина за нея/него.

Може да преживеете лек флирт през този месец, но без някаква сериозна перспектива.

Отделете специално внимание през този месец на семейния си бюджет и всичко, което ще има някаква връзка с пари.

Пазете се от самоизмама или от фалшиви обещания.

Ще преживеете радост в дома си свързана с неочаквано събитие или събиране. Очаквайте гости в дома си или нови наематели (ако отдавате имущество под наем).

През този месец ще възникнат проблеми със здравето на мъж, който от своя страна ще прояви инат или страх относно лечението си.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог през юли изпозлвайте благоприятното време да разрешите важни за вас лични проблеми.

Сега може да попаднете сами в голяма заблуда или да бъдете излъгани за нещо, за което предварително някой знае, че няма шанс да се случи.

Такива събития могат да предизвикат големи промени във вашите професионални или бизнес контакти.

Образованието или кариерата на роднина или приятел ще е тема на сериозни разговори в дома ви. Вие също може да се ангажирате с различни действия, срещи, да направите някакви финансови разходи и др.

През този месец ви предстои събиране с приятели, където вероятно ще се запознаете с нови хора.

През юли ще ви се наложи да направите услуга на друг човек по молба на приятел или роднина.

През този период от време ще ви се наложи да отложите или откажете да присъствате на едно събиране.

Вероятно вниманието ви в този момент ще е насочено към друг по-важен ангажимент или събитие.

Очаквайте радост отдалеч в дома ви.

Неочаквана житейска ситуация ще ви накара да се замислите върху неща, които се случват често в живота ни, но за които винаги се оказваме неподготвени. Едно такова събитие може да ви провокира да проведете разговори с близките си по някои важни въпроси.

Нова работа или важно събитие в семейството ще могат да очакват жените Козирог.

Водолей

За родените под знака на Водолей, през юли ви предстоят емоционални срещи и събирания. Ще направите предварителни планове за повечето от тях, но някои определено ще ви изненадат или ще се случат неочаквано.

Хубавите новини, събития или преживявания не бива да ви правят твърде самоуверени в любовта. В любовния ви живот през юли могат да възникнат деликатни моменти, които да се отразят неблагоприятно на вашите отношения.

През този месец ще обсъждате и решавате важни за дома си планове, най-вероятно чиято реализация предстои до края на годината.

Ако сте ангажирани със съдебно дело от имотен характер, то развитието му през този месец ще ви обнадежди.

През юли ще създадете нови виртуални познанства или контакти с хора от други селища и държави. Някои от тях ще се превърнат в много важни за вас приятелства.

Очаквайте покана от страна на приятели за пътуване заедно през почивните дни или поради друга някаква причина.

През ще имате възможност да получите пари, за които сте имали някакви спънки и пречки досега.

Възможни са неочаквани пари.

Като цяло юли ще бъде много емоционален месец за вас.

Ще възникнат кратки моменти на уплаха или паника, но ще имате моменти на радост или ще успеете да достигнете заслужен успех. Преди всичко обаче се пазете от прояви на хитрост или манипулация, както и от завистливи хора.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през юли ще присъствате на срещи и събирания по най-различен повод. Повечето от тях ще са с ваши роднини, които живеят наблизо или надалеч.

Предложение, което ще получите през този месец ще ви накара да отделите време за размисъл преди да вземете важно решение.

Новите хора в кръга ви от приятели, колеги или съседи ще имат благоприятно влияние върху вас, давайки ви нови познания за различни неща от живота.

Месец юли няма да е най-добрият месец за действия свързани с имот или жилище. Може да възникне неочакван ангажимент с документ, който да ви създаде някакъв дискомфорт или друг вид затруднение.

През този месец ще имате по-напрегнати и сложни отношения с хора родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей.

Причината за подобни емоции може да е прекалена чувствителност, докачливост, несигурност, липса на увереност и др.

През юли ще ви натъжи една неприятна новина свързана с мъж, когото познавате.

Този месец ще бъде благоприятен за работа или бизнес, особено ако това е свързано с пътуване, с престой в друг град или държава и др.

Има вероятност за получаване на пари или документ от друго населено място, институция, която не е във вашия град и др.

Голяма част от мъжете ще преживеят раздяла с приятел поради различни житейски причини.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)