Хороскоп за септември’2020: Нов мъж сред приятелите на Телеца, изненади за Девата

Овен 

Ако сте родени под знака на Овен, през септември може да получите интересни новини или да преживеете събития свързани с деца и с млади хора. Те може да бъдат ваши родственици, които живеят в друго населено място в момента.

Септември носи новини свързани с раждане на дете или рожден ден на дете, което ще изиска внимание или специален подарък.

Мнозина от представителите на зодиакалния знак Овен могат да се изненадат или зарадват на новина, свързана с бъдещо майчинство. През този месец предстоят годеж или със сватба в кръга ви от приятели или роднини.

През този месец може да се ангажирате по някакъв начин с разрешаването на неприятности в живота на роднина или приятел. Няма да бъде лесен ангажимент, тъй като тази личност има труден и неотстъпчив характер. Такива хора винаги търсят вина в действията на другите, но не виждат своята собствена вина.

През септември ще преживеете ситуация в работата или в бизнеса си, която може да доведе до някаква загуба, закъснение или друго усложнение. Едва ли ще има изненада в една такава ситуация, а и вие имате достатъчно опит за да реагирате адекватно. Въпреки всичко не са изключени и трудни решения.

През този месец е възможно да възникне здравословен проблем свързан със старо заболяване или с възникнали вече симптоми. Няма причина да се създава излишна тревога. Просто бъдете внимателни и не се страхувайте от консултация с лекар.

През септември ще се сблъскате с двуличието на човек, който не живее във вашия дом. Трудно е да се каже каква ще е точно причината за това поведение, но най-вероятно ще е под влиянието на някой друг.

Сега е възможно да имате различни финансови отношения с мъж или работа с мъже.

Като цяло трудните моменти през септември не бива да ви плашат. Те само ще разчистят някои неща в живота ви за да създадат възможност за реализация на някои промени.

Телец 

Ако сте родени под знака на Телец, през септември ще имате или малки радости в дома и в семейството си. Ще осъзнаете, че вашето щастие и мир е във вашите ръце.

Сега единствено от вас зависи какви решения ще вземете и какви промени ще направите.

Развитието на финансовите ви дела може да ви зарадва, но нищо няма да стане от само себе си. Вашите действия ще са важни, но трябва да са мъдри и разумни според конкретната ситуация.

През септември ще имате благоприятно време за уреждане на документи или договори от финансов характер.

През този месец следите развитието на вече започнати ваши проекти, за които сте отделили време или финансови ресурси.

През септември ще ви изненадат събития в живота на мъж, който е ваш роднина, съсед или приятел. Събитията в неговия живот определено ще са неочаквани, а вие бъдете внимателни с коментарите си.

Възможна е появата на нов мъж в кръга ви от приятели, колеги, роднини, съседи и др.

Септември ще бъде непредсказуем месец по отношение на ваши планове свързани с пътуване.

Внимавайте през този месец ако шофирате личен автомобил, както в населеното място, където живеете, така и извън него.

Това в голяма степен ще бъде негативен месец, който предполага различни транспортни инциденти и аварии.

През септември ще преживеете временна раздяла с близък човек или приятел, който ще замине в друг град или държава за определен период от време: по работа, на гости, поради лични семейни причини и др.

През този месец внимание ще изиска здравето на човек от семейството ви или от кръга ви роднини, който ще има нужда от лечение или някакъв вид рехабилитация.

Събитията през този месец ще определят развитието на нещата в живота ви до края на годината.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през септември ви предстои да преживеете неочаквани, изнервящи и непредсказуеми събития на свързани с работата или с бизнеса ви. Това ще бъде един натоварен, отговорен, труден месец предимно в психологически и физически план, при изпълнение на професионалните ви задължения.

Възможни са всякакви промени и премествания в тези области от живота ви.

През този месец повод за важно или силно емоционално събитие ще бъде дете или внуче, по-малки от вас брат, сестра, племенници.

През септември ще можете да получите по-голяма яснота за чувствата си в една любовна връзка, но само ако искате да видите реално нейното развитие. Всякакви илюзии, които сами си създавате или някой ви ги дава, могат да ви отведат в погрешна посока.

Така може да си причините страдание поради нереални надежди и да преживеете неприятна загуба на време.

През този месец ще имате трудни разговори с хора, които не са членове на семейството ви. Те могат да имат връзка с вашата работа, да са представители на различни държавни, банкови или частни институции и др.

През септември ви предстои да проведете среща или ще гостувате някъде по неприятен за вас повод.

Този месец в много отношения ще бъде щедър за вас. Всичко ще зависи от вашите очаквания, от това какво смятате, че ви се полага или заслужавате.

Колкото по-реалистично и практично гледате на живота си, толкова е по-голяма вероятността да постигнете реални успехи.

Изненадите сега ще ви покажат, че хубавите неща в живота ви си имат свой собствен начин да стигнат до вас.

Парите едва ли ще са голям проблем през този месец, ако сте съумели да правите правилен баланс на средствата си.

Възможно е да възникне напрежение свързано с пари, които очаквате да получите по един или друг начин.

Жените може да вземат неочаквано трудно решение.

Мъжете Ще имат благоприятно време за лечение или терапия.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през март ще успеете да се освободите от негативното влияние на лицемерен или завистлив човек, с когото досега сте били заедно поради различни житейски причини.

Настъпило е време, в което осъзнавате, че една такава връзка ви създава само проблеми и пречи на развитието ви.

През този месец ще разберете истината за една интрига или лъжа, на която сте били жертва.

През този месец внимавайте с имотните и битовите си дела. Вероятно ще възникнат ситуации, чието разрешение е много трудно на този етап.

Ако сте в процес на ремонт или строеж, не насилвайте ситуациите водени единствено от собствения си интерес, защото може да се получи обратен ефект.

Септември месец ще бъде време на различни преживявания свързани с успехи или важни събития свързани с деца или по-млади от вас хора, които са предимно от кръга ви роднини.

Това ще бъде благоприятно време за зачеване или раждане на дете, за осиновяване или други важни мероприятия свързани с деца.

През този месец ще имате по-добри финансови възможности или по-добра представа за финансовото си състояние до края на годината.

През този месец може да постигнете незначително покачване на доходите в семейството ви.

През този месец ще разговаряте, споделяте, организирате различни събития предимно с хора, които са ваши роднини, приятели или съмишленици в някаква семейна, политическа или обществена кауза.

Желанието на една личност да заеме лидерска позиция в едно такова мероприятие използвайки вашите възможности или контакти, не бива да ви притеснява. Всеки човек си има свой път на развитие.

През този месец проявете по-голямо внимание при работа с финансови документи. Може сами да си създадете нежелани спънки, пречки или затруднения.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, септември ще се окаже един доста напрегнат месец за вас. Вероятно вие няма да имате достатъчно търпение или другите няма да имат търпение спрямо вас и това ще бъде причина за неочаквани спорове и по-сериозни конфликти.

Проблем ще бъде търсенето на помирение след това, което понякога ще бъде трудно. Овладейте емоциите, амбициите и желанията си още в началото на месеца. Не рискувайте развитието на важни за вас планове, ангажименти и отношения.

През септември ще присъствате на важно събиране, разговор или ще имате друго емоционално преживяване свързано с момиче или с жена.

Очакванията ви за развитие на предварително уговорени ангажименти и общи действия с колеги или бизнес партньори ще се реализират по най-добрия начин.

Септември ще бъде благоприятно време за развитие на контакти или за работа с мъже.

През този месец много по-сериозно ще се ангажирате с изоставени от преди планове и ангажименти. Ще имате повече работа с документи, формуляри, договори и всякакъв вид бумащина.

Очаквайте покана за среща или събиране, която ще се проведе по-късно през годината.

Една от изненадите през септември ще има връзка с неочаквано пътуване с цел работа, бизнес, нова кариера на друго място и т.н..

Септември ще бъде благоприятно време за работа свързана с транспорт, логистика, туризъм, комуникации, но не отлагайте подобни ангажименти за октомври.

В любовта ще успеете да хармонизирате отношенията си, влагайки повече чувства и разум в стабилизиране на създадени вече отношения или в развитието на нови такива.

Мъжете Лъв ще успеят да се освободят от едно голямо притеснение, тъй като ги очаква важен успех. През септември може да се ангажирате с някакви лечебни процедури.

Жените да правят планове за бъдещето си, не водени от емоции и капризи, а с реално виждане на нещата в живота си.

Дева 

Ако сте родени под знака на Дева, през септември ще имате ангажимент с важно събитие, което предстои в живота на ваш роднина. Пред вас са няколко емоционални преживявания свързани с хора от семейството ви.

Септември като цяло ще бъде благоприятно време за завършване на вече започнати дела. Някои от тях, вече са преминали през различни затруднения или забавяния, по независещи от вас причини.

Изненадите този месец ще бъдат свързани с миналото ви, с отдавна преживени събития или с хора, с които сте били заедно: роднини, съседи, колеги и др.

Септември няма да бъде от най-успешните месеци за постигане на по-високи доходи или печалби. Моят съвет е да не насочвате вниманието си в тази посока, а по-скоро в качественото изпълнение на задачите и плановете си.

Възможно е хората с бизнес да направят по-големи инвестиции, което ще ограничи в някаква степен бюджета им или ще изиска вземането на заем.

През септември може да ви разстрои неприятна новина или събитие свързана с дете или с млад човек.

Този месец ще бъде благоприятно време за пътуване по семейни причини, за срещи с роднини, с цел юбилей, годеж или сватба и др.

Също така това ще бъде благоприятно време за преместване в друго село, град или държава.

Жените Дева ще се ангажират много емоционално с разрешаването на проблеми, което може да бъде повод за плач, разочарование, прояви на по-голяма чувствителност и др.

Мъжете ще имат благоприятен месец за съдебни или юридически действия. Това е месец не само за вземане на важни решения, за стартиране на някои промени в живота ви, но също така и време, в което ще видите реални резултати от предишни ваши действия.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през този месец ще преживеете много емоционално един конфликт или друга неприятна ситуация свързана с мъж. Това може да бъде човек, който е ваш роднина, приятел, колега или бизнес партньор, който вероятно живее в друго населено място.

През този месец ще възникнат разходи свързани с млад човек или с дете, свързани с предстоящо важно събитие в личния му живот, образование или кариера.

През септември ще възникне идея или ще получите предложение за обща дейност с приятел, която ще изглежда примамлива и напълно реализуема.

През този месец има вероятност от някаква раздяла в семейството ви: с хора, с вещи или на други неща. За всяко нещо ще има определена причина и ще бъде за хубаво.

Разводът в семейството на роднини или приятели ще отвори нова страница пред двамата партньори за едно по-добро, самостоятелно и стабилно бъдеще.

През този месец ще имате най-различни поводи за радост, важни по някаква причина. Ще бъде много важно да умеете да се радвате на малките неща от живота си. Не ламтете за големи неща, за големи успехи, за много пари… Радвайте се на това, което съдбата ви дава!

Битови или имотни проблеми могат да ви изненадат неочаквано и да създадат кратко напрежение в дома ви.

Жените Везни ще са склонни към по-ярки любовни или интимни отношения. Материалната страна на живота ви ще има голямо значение и за вътрешния ви комфорт. Неудобствата от всякакъв характер ще влияят много силно върху настроението ви.

Мъжете ще имат важен месец за стабилизиране на семейството си и на роднинските си отношения. Повечето ангажименти не бива да ви плашат или превръщат в мърморещ човек. От вас ще се изиска много, но за това ще има важни причини, които може да разберете през следващите месеци.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през септември ви предстоят сериозни разговори свързани с пари. Те може да бъдат с хора от кръга ви роднини, хора, с които работите заедно или с някой, който е представител на финансова или банкова институция.

През този месец ще изживеете страх или притеснения поради неочаквани и сериозни събития в живота на приятели или познати.

Ваша приятелска връзка ще бъде поставена на изпитание, тъй като ще бъде атакувана по някакъв начин от влиянието на други хора върху вашите отношения.

През септември може да преживеете емоционално липсата на близък човек в живота ви, който е някъде надалеч или има други ангажименти.

През този месец са възможни по-сериозни ангажименти свързани с имот или дом, в който живеете. Бъдете внимателни, коректни, дипломатични при разрешаване на подялба свързана с наследство или други подобни ангажименти.

Любовният ви живот през септември изцяло ще зависи от емоциите и настроенията на вашия партньор. Не са изключени прояви на ревност или възникване на недоразумения, които могат да предизвикат конфликт или охлаждане на отношенията ви.

Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело от финансов характер, може да очаквате благоприятно развитие, но тези неща няма да приключи точно през този месец.

Мъжете Скорпион ще получат достатъчно внимание и любов от жените в живота си. Самите вие ще сте щедри към тях, но не прекалявайте със чувствата, превръщайки ги в собственически, независимо дали става дума за майка, сестра, приятелка, съпруга или дъщеря.

Жените ще са също толкова емоционални и щедри, но съответно спрямо противоположния пол. Вашата радост през този месец ще бъде радостта в очите на близките ви хора.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, едно от най-важните неща, което ви се дава през септември, е шанс и късмет да разрешите важни за вас неприятности свързани по някакъв начин с дома ви или с имот, който притежавате. Сега различни обстоятелства ще ви помогнат при разрешаването на имотни или материални проблеми.

Вероятно със закъснение ще получите новина от друго населено място свързана с важно събитие в живота на хора, които познавате.

Бъдете внимателни с кореспонденция или документи, които ще получите и които имат конфидициален характер.

През този месец плановете ви свързани със семейството ви ще имат развитието, което вие желаете, но не насилвайте хората около вас всичко да става единствено спред вашите желания.

Възможно е да присъствате на семейно събиране, за което ще имате предварителна уговорка.

През септември ще преживеете радостни моменти или важно събитие свързано с жена.

Образованието, кариерата или публична изява на приятел или роднина ще бъде отговорен ангажимент или една от силните емоции за вас през този месец.

Изненадите през този месец ще са разнообразни. В повечето случаи ще имат връзка с миналото на семейството ви или с личния ви живот.

Жените Стрелец ще трябва да обърнат по-сериозно внимание на свои здравословни неразположения или лечение, което са занемарили поради различни причини.

Мъжете ще научат неприятна новина за събитие или близък човек, който живее в друг град или държава.

Козирог 

Ако сте родени под знака на Козирог, през септември ще вложите повече време и енергия при разрешаването на проблем, който ще ви противопостави по някакъв начин с други хора.

През този месец ще имате повече от една причина за лошо настроение или депресия, но колко бързо ще излезете от подобно състояние, ще зависи изцяло от вас.

Септември може да бъде един много успешен месец, с шансове, които ще получите за растеж и прогрес.
През този месец ще имате важни или интересни финансови отношения с жена.

Септември ще бъде благоприятен месец за намиране на нови източници на доходи в семейството.

Любовният ви живот ще е неспокоен, с различни емоционални преживявания. Възможно е да се преживее кратка криза в отношенията ви, която ще покаже колко са силни или истински вашите чувства и желания.

Стара любовна връзка или брак може да ви донесе някакво притеснение.

Една новина или предложение през този месец ще ви принудят да размислите сериозно и задълбочено преди да дадете отговор.

Успехите на ваши приятели или роднини, могат да ви накарат да се замислите какво вие самите сте пропуснали като шанс досега в живота си.

Мъжете Козирог ще имат натоварен откъм работа месец. Тези от вас, които са родители ще се ангажират с по-важни дела свързани с деца.

Жените ще са по-големи оптимисти от мъжете. Ще гледате по-ведро на живота, ще правите смели планове за бъдещето си, ще сте позитивно настроени за живота като цяло.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през този септември ще отделите времеи пари да разрешите битови или имотни проблеми.

Възможно е да възникнат неочаквани ангажименти и грижи свързани с ремонти или имущество, което използвате.

През този месец ще се вълнувате за професионалната реализация на млад човек от семейството ви, който може да учи или работи в друг град или държава.

Като цяло през септември ще имате предимно контакти с по-млади хора от вас. Някои от тези контакти ще касаят настоящата ви работа или проект с който сте ангажирани.

През този месец ще ви разстрои неприятна новина свързана със здравословен проблем в живота на човек, когото познавате. Има вероятност от неблагоприятно развитие или твърде дълго лечение, специална терапия, операция.

Във финансов план ще имате добри доходи. Вероятно ще възникнат възможности и за нови такива, зависи от личната ви амбиция и активност.

Разходите ви ще бъдат големи, така че планирайте добре бюджета си. Пазете личните си вещи на обществено място от забравяне или загуба.

Като цяло развитието на делата ви през септември ще е според очакванията ви. Не се очакват големи изненади.

Вероятно по-добро развитие ще имат домашните ви дела, отколкото професионалните.

Възможни са различни промени в дома ви, които ще създадат приятни емоции в семейството ви.

Мъжете ще създадат нови познанства и контакти, като такива с представители на земните знаци, ще са много важни.

Жените ще са по-активни в развитието на дела и ангажименти, от които очакват някаква полза, допълнителни доходи.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, септември идва за вас с важни, но напрегнати събития, които често ще са свързани с пътуване или с хора, които живеят извън вашето населено място.

Ако вие имате в плановете си пътуване през този месец, то определено ще имате важна причина.

Притеснението или напрежението в този момент няма да ви помогнат. Съхранете стабилност и действайте с разум според конкретната ситуация.

Този месец като цяло ще ви донесе твърде противоположни емоции и настроения.

В голяма степен те ще засегнат вашия емоционален живот, брака или семейството ви.

Вероятни са временни раздели (за ден, два или малко повече поради различни причини) или конфликти с бивши партньори.

През септември ще проведете среща, за която ще имате големи очаквания. Обещанията, които ще ви бъдат дадени е много вероятно да се окажат неизпълними или лицемерни. Бъдете внимателни ако разчитате на тях за развитието на вашите планове.

През този месец може да ви изнерви или разстрои нечия намеса в личния ви живот или в професионалните ви отношения.

През септември ще ви се наложи да проведете разговори или да вземете решение свързано с дете или с по-млад от вас родственик.

През този месец колкото и да ви е трудно избягвайте конфликтите. Това, че сте обидени на някого съхранете без много показност вътре в себе си, докато се успокоят емоциите.

Ще дойде време, когато ще можете да проведете откровен разговор, ако все още има нужда от такъв.

Жените Риби ще имат много по-динамичен живот от мъжете, с необходимост от бързи решения и действия.

Мъжете ще получат новина или предложение, което може да се окаже късметчето, от което имат отдавна нужда.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 

 


image0 (9K)