Хороскоп за неделя, 2 септември: Приятни изживявания за Близнаците, Лъвът може да рискува

[ad id=“225664″]

ОВЕН 

Бъдете внимателни днес. Твърде податливи сте на изкушения. Желанието да прекрачите позволените граници е твърде силно, но това нищо добро няма да ви донесе. Въздържайте се да нагрубявате хората около вас, за да не съжалявате за незаслужените обиди към близък приятел.

Бъдете внимателни с документите, които подписвате, особено ако се отнасят до покупко-продажби на имущество. Време е за преглед на резултатите от досегашната работа, а вечерта може да си позволите романтична среща.

ТЕЛЕЦ 

Ако искате да постигнете успех днес строго се придържайте към предварителните си планове. Финансовите ви проекти няма да се реализират така както сте предполагали. Няма да има загуби, но и сериозни постъпления не се очакват.

Неприятни събития и известия ще ви разстроят и ще променят вашите планове. Някои може да получат зашеметяващо известие за човек, в когото са били влюбени. И както ще разберат с удивление, чувствата все още не са угаснали напълно.

БЛИЗНАЦИ 

Време е да забравите за миналото и повече да мислите за настоящето. Колкото и да се вините, нищо не може да промените.

Ярки и емоционални събития ще ви помогнат да се отърсите от мрачните мисли и да съберете интересна информация. Не всичката е правдива, затова внимателно отсейте съмнителната.

Не бързайте с новите търговски предложения. Ситуацията ще се развива не така както предполагате. Вечерта очаквайте приятни изживявания.

РАК

Ако искате да постигнете успех ще трябва да се заемете с първостепенните задачи. Творческите ви таланти ще получат признание, особено зад граница. Предстои ви кратко пътуване, което ще ви зареди с много емоции.

[ad id=“263680″]

Не правете необмислени покупки, за да не съжалявате за напразно похарчените пари. В личния ви живот може да настъпят промени. Отношенията с любимия човек ще преминат на друго ниво. Вслушвайте се в гласа на интуицията и изпозвайте времето за почивка преди период на активна дейност.

ЛЪВ

Непрестанно ще се стремите към нови впечатления, емоции и дори любов. Ако сте сами в това няма нищо лошо, но ако сте обвързани всеки страничен роман може да донесе разрив в отношенията ви. Денят е подходящ да се обръщате към висшестоящите организации, успехът е на ваша страна.

Фортуна ви подкрепя и всички рисковани операции ще са резултатни. Отложете творческите проекти и се заемете с домашните задължения, децата или любимия човек.

ДЕВА 

Днес ще сте много зависими от партньора си. Не пришпорвайте нещата и не изисквайте от него обещания, за които той не е готов. На работното място всички въпроси, изискващи съсредоточеност, най-добре решавайте през първата половина на деня.

[ad id=“236993″]

Финансов въпрос, който отдавна ви тревожи, ще се разреши успешно днес. Професионалните успехи ще окажат влияние на материалното ви положение. А ако се справите с възникналите проблеми значително ще укрепите авторитета си.

ВЕЗНИ 

Днес ще ви бъде трудно да устоите на всички съблазнителни предложения и замисли. Тъй като не може да разчитате на трезвия си разум се обърнете за съвет към приятелите. За да постигнете успех, ще трябва да ги привлечете към своите проекти и планове.

В търсене на информация използвайте само проверени и надеждни източници, за да не се окажете подведени.

Успехът ви очаква в търговията, рекламата и частния бизнес. С парите обаче засега бъдете по-икономични.

СКОРПИОН 

И най-смелите ви фантазии може да се реализират в живота. Всички задължения изпълнявайте сутринта. Тогава ще бъдат и най-ярките събития за деня. След обяд ще ви обхване леност и ще ви бъде много трудно да се съсредоточите върху работата си.

[ad id=“218548″]

Чувствата ви са интензивни и променливи, желанието ви за развлечения се преплита със страха от негативни преживявания. Не изменяйте на принципите си и не злоупотребявайте с алкохол и самолечение. Ако сте претърпели поражение не се отчайвайте, примете ситуацията като необходим опит.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятен момент да започнете нов проект или да направите планове за бъдещето – нищо, че е неделя. Ако не сте завършили някои задачи, постарайте се да го направите до обяд. Финансовата ситуация е доста нестабилна, затова по-добре отменете пътешествията и шопинга.

Бъдете по-сдържани в отношенията си с хората и може да разчитате на съветите на роднините си. Днес ще имате възможност да поправите някои грешки от миналото. Помнете, че само като преодолявате трудностите, ще се поучите от тях.

КОЗИРОГ

Професионалните успехи ще се отразят положително на материалното ви положение или ще доведат до по-високо положение в кариерата ви. Във всички днес разчитайте на здравия си разум и не се поддавайте на емоции, които могат да заглушат практичността ви и да ви донесат финансови загуби.

Личният ви бизнес разцъфтява и вечерта спокойно може да се отдадете на заслужена почивка в комфортна обстановка. Разходка на чист въздух ще ви върне изгубените сили.

ВОДОЛЕЙ 

Днес ви е обхванал трудов ентусиазъм и с лекота ще се захващате и изпълнявате бързо всяка задача. Постарайте се да довършите всичко започнато или напълно се откажете от него ако не си струва. Делови разговори и важни срещи насочете за сутринта. Не споделяйте излишни подробности за личния си живот.

[ad id=“236999″]

Около вас има твърде много завистици, които няма да се поколебаят да използват тази информация за користни цели. За да избегнете разрив с любимия човек, не се поддавайте на провокации.

РИБИ

В офиса ви очакват изненадващи промени, към които дълго ще се приспособявате. Независимо, че в началото ще ви е трудно скоро ще започнете да виждате плюсовете на тази промяна. Не се доверявайте излишно на партньорите и приятелите си днес и не разчитайте, че ще могат да изпълнят поетите обещания.

Най-добре отложете пътуванията, преговорите и шопинга за по-подходящо време. Желателно е да се посветите на рутинните си задължения. Вечерта си позволете почивка, за да се заредите с енергия.


image0 (9K)