Хороскоп за неделя, 19 август: Не се натоварвайте с важни или отговорни дела.

Днес всеки ще премине през някакво изпитание. То може да е свързано със силата на вашите чувства, воля и търпение, вяра и доверие.

[ad id=“225664″]

Избягвайте конфликт с жена само защото имате съмнение за нечестни действия от нейна страна. Дори да има такива опитайте се да разговаряте и да разберете причината, пише dunavmost.com. Ще търсите изход или нови идеи за разрешаване или стабилизиране на финансите си. Имате възможности, но не търсете лесни пътища.

Овен

Настъпило е времето да въплътите замисленото в живота. Вие задълго време може да запомните тихата вечер в домашна обстановка, прекарана в обществото на близкия ви човек.

Не се предвиждат пътешествия и приключения. По-добре е да прекарате деня у дома, почивайки си, четейки или подреждайки документи и писма.

Финансовото положение до известна степен се е влошило – вие харчите твърде много пари, макар че в близко време не се предвижда попълване на бюджета.

Телец

Твърде вероятно е да ви очаква кратковременно увлечение. През втората половина на деня са възможни недоразумения с околните, например, със съседите по вила или по местоживеене.

Благоприятен ден за физически натоварвания по силите и обработване на земята.

Звездите предупреждават да се въздържате от активност в търговската дейност – възможни са финансови загуби.

Близнаци

За много Близнаци се очертава голяма любов, която може да доведе до сключването на брак. Денят е благоприятен за дейности, свързани със земята, строителството и благоустройството.

Днес няма да можете да си починете. И е по-добре да не давате пари назаем.

Рак

Възможно е лошите ви предчувствия да се сбъднат. Обстоятелствата се нареждат така, че вие да се окажете виновни. Най-сложните проблеми разглеждайте хладнокръвно.

[ad id=“263680″]

Не бъдете твърде напористи и строги с децата. Този ден се препоръчва да прекарате в тесен семеен кръг.

Денят е благоприятен за финансови операции.

Лъв

В отношенията с любимия човек са възможни изключително рядка хармония и взаимно удовлетворение. Не се опитвайте да прехвърлите тежестта на битовите грижи на съпруга си.

Всичките събития от този ден може да бъдат свързани с децата, творчеството и личния успех.

Не пропускайте шанса си да подобрите своето материално положение.

Дева

Влюбените могат да представят избраника си на своето семейство. Днес е благоприятно сключването на брак и зачеването. Очарованието и ентусиазма на Девите завладяват околните и ги въодушевяват към сътрудничество и съвместна почивка.

Не протакайте изплащането на дълговете си – материални и нематериални.

Везни

Не замисляйте екстремни постъпки за изход от задънената улица. Дори постигането на желаното може само да обърка отношенията. Старайте се да не развалите с никого отношенията си и да контролирате ситуацията.

Не канете у дома си случайни хора. Пазете децата от негативната информация и отрицателните емоции.

Вие с всички сили се стараете да подобрите финансовото си положение, но и тука има предостатъчно проблеми по ваша вина.

Скорпион

Денят може да се окаже благоприятен за сключването на брак, нови договори и делови преговори. Възможно е решаването на важни въпроси с избраника. Скорпионите са способни да разпознават хората и събитията от първия поглед.

Тяхната вродена целеустременост и последователност са достойни за уважение и подражание. У много Скорпиони се появява желанието да сменят „средата на живеене“ и да предприемат пътешествие.

Общуването с прекрасното изпълва Скорпионите с радост и усещането за пълнота на живота.

Стрелец

Разположението на планетите ви предпазва от неуспехи в личния живот или скарвания с близкия човек. Първата половина на деня протича под знака на нерешени проблеми в дейността или в личния живот.

[ad id=“236993″]

Поради възможни препятствия може да се наложи да отложите замисленото пътуване или пътешествие за края на есента.

Възможни са спорове по финансови въпроси или делба на имущество.

Козирог

Природната недоверчивост и предпазливост пречат на успеха на Козирога в любовта. Много хора, родени под този знак може да изпаднат в състояние на продължителна депресия.

Планирайте предварително деня си, редувайки работата с почивка. Не упреквайте домочадието си, че ви се налага много да работите.

Възможно е поддръжката на сили свише, на колеги, приятели и роднини.

Водолей

Единствена неприятност в този съвсем не лош ден може да стане разправията с любимия човек. В резултат на събитията от този ден Водолеите достигат до съгласие с околните и постигат душевен мир.

У дома всичко е спокойно, благополучно и тихо. Целият ден преминава в уютни домашни радости в кръга на най-близките и скъпи хора. Потръгва на Водолеите-оптимисти. Те са готови да споделят с всички своите знания, нови идеи и разработки.

Обучавайки другите много Водолеи придобиват по-голяма увереност в себе си. Възможно е получаването на печалба във вид на проценти и ценни книги.

Риби

Ако в течение на предишните дни Рибите са успели да се опазят от необмислени постъпки, днес те се чувстват щастливи. Денят е неблагоприятен за реорганизация на бита, смяна на жилището или ремонт.

[ad id=“236999″]

Днес могат да възникнат много проблеми с имуществото.

Почивката, рационалното хранене, съдържащо достатъчно витамини и разходките сред природата помагат да се спрат негативните процеси в живота на Рибите.


image0 (9K)