Хороскоп за влюбени и разлюбени

Автор: Светлана Тилкова – Алена

ОВЕН

[ad id=“225664″]

Трудности в отношенията очакват семейните, ако пренебрегват половинката и децата си заради своите служебни задължения. Проблемите може и да се задълбочат заради роднинската намеса и насъскване колко са некоректни. Несемейните може да срещнат подходящ партньор, да се влюбят, но да не бързат със сериозното обвързване, за да не се окаже, че трудностите в отношенията ще изпълват дните им и ще им носят разочарования в непродълителния им брак, допълнени и от неочакваности, които няма как да избегнат.

ТЕЛЕЦ

Промени в отношенията може да изненадат семейните Телци. Ако си позволят изневяра при хармоничен брак, неочаквано и за тях самите може да вземат решение за развод, но скоро ще съжаляват. Трудно ще успеят да възстановят съсипаните отношения, особено ако изневярата се е случила по време на пътуване зад граница. Несемейните може да срещнат половинката си извън своята родина, а тези, които я имат, да помислят за задълбочаване на отношенията, водещи към сключване на брак, но и ако Съдбовната им забрана е отпаднала.

БЛИЗНАЦИ

Семейните представители на знака да положат усилия и съхранят хармонията в брака си. Забравете критичните забележки, не мърморете и не пропускайте да помагате в домакинството. Ако бракът ви е агония, вместо да се тормозите взаимно и да демонстрирате хармония само пред хората, по-добре е да  направите крачка към раздяла през този месец. Влюбените несемейни да са внимателни, ако още не са споделили чувствата си. Да изчакат защото може да са едностранни, а стигне ли се до годеж ще дойде и сватбата.

[ad id=“263680″]

РАК

Семейните да избягват изневерите. Да не се опитват да поставят ново начало с половинката си, но като налагат нови правила в семейството. Бягате от домашните си задължения, но ваши роднини само чакат мига, в който да съсипят отношенията ви без да се усетите, защото целят вреда за вас и полза за себе си. Ако сте самотни и не сте срещнали любовта на живота си, но се влюбите през този месец, бъдете особено предпазливи, за да не се окаже, че сърцето ви е спечелено от неподходящ партньор, раздялата с когото ще ви нарани.

ЛЪВ

За неприятна изненада на вашето семейство през целия месец сте претоварени с много служебни задачи. Те не са причина да загърбвате семейните си задължения, нито всяка вечер да сте на ресторант с колеги, с което събуждате съмненията и ревността на половинката си. Не са изключени разправии, които са причина да стигнете до конфликти у дома. Несемейните да не се надяват на дълготрайни отношения при запознанство през този месец. Разочарованията ще ги следват, ако сърцето им е грабнато от човек, който се разминава с техния интелект. Бъдете внимателни, за да не се окажете нечие временно увлечение.

ДЕВА

Семейните мислят само за пари, което им носи скандали у дома. Ако сред вас има нещастни в брака, може да се решите да се разведете, но причината няма да е само нова връзка, а и в преценката ви, че ще сте по-щастливи с брак по сметка, защото любовта е несигурно вложение. Несемейните не бива да бързат с обещанието за брак, особено ако е по сметка, защото разочарованието ще е светкавично, а подигравките на околните – съсипващи. Дайте си време за проверка на чувствата.

[ad id=“236993″]

ВЕЗНИ

В семейството емоционалните ви реакции за всяко нещо, което искат от вас, ви носят само вреда. Нямате причина да бягате от вашите задължения. Съветвам ви да се прибирате навреме от работа и да не пропускате приятните мигове с вашата брачна половинка, а и разговорите с децата си, за да не се окаже, че сте ги отдалечили от себе си и половинката ви има извънбрачна връзка. Запознанствата на самотните несемейни са подвластни на емоцията. Правилната преценка им липсва.

СКОРПИОН

Дори и семейните могат да поставят ново начало в отношенията си. Бъдете внимателни при запознанства, които може да се превърнат в причина за изневяра, ако сте семейни. Няма смисъл да се впускате в авантюра, от която трудно ще се измъкнете. Не ви съветвам да мислите за развод, ако развивате семеен бизнес, за да не претърпите необратими финансови загуби. Най-напред оправете деловите отношения с половинката си и след това вземете решение дали да се разделите. Несемейните да не се оглеждат за нова връзка, ако вече имат такава, защото ще се окажат отново самотни и нещастни.

[ad id=“236999″]

СТРЕЛЕЦ

Месецът е подходящ за изглаждане на семейни недоразумения. Може да споделяте с брачната си половинка всички ваши притеснения и да търсите подкрепа за професионалните си проблеми, но без да сте агресивни и нападателни, защото близките ви не са виновни за случващото се. Така ще съхраните отношенията си и ще се почувствате сигурни в себе си. Несемейните, които имат стабилна връзка, могат да създадат семейство, но не и ако неочаквано са се влюбили и са решили бързо да загърбят самотата. Разочарованията ще са светкавични и депресиращи.

КОЗИРОГ

Семейните да бъдат умерени, да не прибързват да изясняват интригите, които дочуват за своята брачна половинка, да съхранят хармонията в личните си отношения. Ако не сте щастливи, проведете разговори с партньора си със спокоен тон, без да хвърляте вината само върху него и вземете решение дали да се разделите или да продължите заедно пътя си. Несемейните да не се надяват, че влюбването им е свързано със сериозни отношения, да са предпазливи. Не ги съветвам да се утешават, създавайки мимолетни интимни отношения, за да забравят наскоро приключила връзка.

ВОДОЛЕЙ

От вас зависи да си върнете хармонията в личните отношения и да я съхраните, ако сте си създали семейни проблеми.

Месецът позволява с умерени разговори, без агресия и с взаимни компромиси да изясните всички възникнали недоразумения в брака си. Ако причината е намеса на ваши роднини, без колебание ги отдалечете от себе си. Несемейните ще се влюбят през този месец. Ако вече имате до себе си любим човек и Съдбовните ви забрани за брак са отпаднали създайте семейство без да се вслушвате в нечии съвети, които са във ваша вреда заради завистта на близки и приятели.

[ad id=“237001″]

РИБИ

Семейните сте устремени към запознанства и флирт, но ви съветвам да не допускате залитания в извънбрачни връзки само защото чувствата са надмогнали разума ви. Може да се окаже, че брачната ви половинка не е готова да прости невинния флирт или изневярата. Способни сте да съсипете за миг отношенията си. След това ще съжалявате, но разкаянието няма да ви върне семейството. Несемейните имат възможност да срещнат подходящ партньор, да вземат решение дали да продължат вече съществуваща връзка или да я приключат, особено ако ново запознанство е грабнало сърцето им.


image0 (9K)