Хороскоп на всички зодии за 5 февруари

[ad id=“263680″]

Овен
Колкото повече околните си губят времето с незначителни дейности, толкова по-старателни ще сте вие. Умението ви да се изолирате и концентрирате ще се окаже изключително полезно днес. Ще се справите с важните въпроси още преди обед, а след това резултатите ще впечатлят опонентите ви.

Телец
Много теми ви вълнуват днес, за част от тях не разполагате с достатъчно информация и ще е трудно да намерите такава. Идеята ви да обсъдите с приятелите или колегите не е лоша, но бъдете предпазливи. Не разкривайте намеренията си изцяло, оставете си резервен вариант.

Близнаци
Вдъхновението няма да ви изневери. Всичките ви идеи ще са интересни и лесноизпълними. Започнете с тези, които са свързани с допълнителни приходи. Ще получите нужното съдействие и със сигурност очакваните постъпления, макар и частично.

[ad id=“225664″]

Рак
Ако сте си набелязали някакви промени, свързани с обичайното ви ежедневие, то точно днес е подходящият ден да поставите началото. Няма значение за какво става дума: отказване на вредни навици, промяна на начина на хранене, ново занимание. Започвайте, ще ви се получи лесно и добре.

Лъв
Помислете как да разпределите времето си днес. Първоначално е добре да се ориентирате към стари занимания, които са ви затруднявали или не сте разполагали с благоприятни условия за довършването им. Ще напреднете с тях, а може и окончателно да ги отхвърлите, което ще ви окуражи.

Дева
Ако искате да сте продуктивни и да работите с вдъхновение трябва да си осигурите спокойствие. Не разчитайте на подкрепа, но и създавайте противоречия. Ако сте достатъчно подредени и последователни успехът ви е гарантиран.

Везни
Някой ви се сърди? Точно сега е моментът да оправите нещата. Ще постигнете единомислие по спорните въпроси. Лесно ще се справите със задачи, чието изпълнение е свързано или зависи от трети лица. Контактите ще са пълноценни.

Скорпион
Занимавайте се със своите задачи, но не изпускайте от поглед и чуждите. Умението ви да анализирате фактите и да се възползвате от грешките на околните е една от силните ви страни. Ще докажете аргументирано правотата си в съществуващ спор.

[ad id=“263680″]

Стрелец
Тонусът ви е стабилен и стимулира въображението. Ще прецените съществуващи факти по различен начин. В състояние сте да разработите различни варианти за действие и да приложите успешно поне един от тях. Възползвайте се.

Козирог
Два ще са важните въпроси, с които трябва да се занимаете днес: семейството и финансите. По отношение на семейството, не изземвайте всички функции. Дайте им възможност за самостоятелност и се намесвайте при необходимост. По отношение на финансите избягвайте проявите на скъперничество, които ще влошат отношенията със семейството.

Водолей
Още днес направете график на срещите си за цялата седмица. Започнете с онези, които ви безпокоят и от които очаквате най-лоши резултати. Всъщност, вместо да възпрепятстват работата ще ви подскажат интересни форми за професионална изява.

Риби
Разпределете приоритетите и действайте решително. Едва ли ще се натъкнете на съществени затруднения. Ще получите съдействие дори от непознати, които може да ви подскажат по-лесни начини за работа от тези, които вие познавате и прилагате.

Хороскопът е изготвен от астролога Петя Георгиева./ Източник: tialoto.bg


image0 (9K)