Хороскоп на всички зодии за 29 януари

[ad id=“263680″]

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Овен
Изоставена задача ви тревожи. Ще разполагате с достатъчно информация, за да я довършите, но може да сте леко напрегнати и неспокойни. Съобразявайте изказванията си, за да не оскърбите някого незаслужено.

Телец
Част от работата ви е свързана с останалите колеги, но те може да реагират твърде пасивно на желанието ви да се справите бързо. Задавайте въпросите си ясно и настоятелно, обсъждайте вариантите за решения, стремете се към екипност. Ще стабилизирате позициите си.

Близнаци
За да постигнете дори минимален напредък всичко около вас трябва да е в пълен ред. Започнете с подреждането у дома, на работното място, на личните си вещи. Така няма да ви се налага да внимавате за дреболии, ще сте много по-наблюдателни и впечатлителни. Ще забележите важни подробности, благодарение на които ще избегнете глупави грешки.

Рак
Една стара мъдрост гласи: три пъти мери`, един път режи`. Опитайте се да я спазвате днес. Обмисляйте действията си детайлно, а изказванията си самокритично. Околните ще ви търсят за помощ и съвет. Отзовете се без да критикувате и без да давате наставления.

Лъв
Любознателни сте, предприемчиви, но някой непрекъснато ще се опитва да ви отвлича вниманието. Ще се справите със ситуацията, ако се дистанцирате, а това ще стане най-лесно, ако се ориентирате към дейности, които трябва да извършите извън работното място или офиса си като посещение на банки, учреждения и пр. резултатите ще ви удовлетворят.

Дева
Непредвидени обстоятелства ще ви принудят да се занимавате с професионалните задачи по-интензивно от обикновено. Поискайте помощ от близките за домашните задачи. Съгласието им ще ви успокои и ще се справите успешно с усвояването и прилагането на нова информация.

[ad id=“225664″]

Везни
Ще имате възможност да реализирате някои промени, които обмисляте от известно време.

Няма да са кардинални, но ще са полезни. Работейки за себе си не забравяйте и близките си. Важно е да знаете как ще приемат решенията ви.

Скорпион
Обстоятелствата ще ви принудят да действате по-бързо от обикновено. Не е изключено да се наложи да поемете и чужди задачи. Не отказвайте. Ще получите както финансовия еквивалент, така и уважението на околните.

Стрелец
Поставили сте си твърде амбициозни задачи с идеята да ги постигнете на всяка цена. Следвайте целите си, но без да навлизате в чуждо пространство. Не подценявайте хората, които застават на пътя ви и които възприемате като конкуренти. Опитайте се да ги заобиколите, вместо да се сблъскате с тях.

Козирог
Общителни сте и убедителни. Ще получите важна информация, която ще ви даде предимство пред останалите. Действайте бързо, но разумно. Не привличайте вниманието към себе си.

Водолей
Едва ли ще ви остане време за почивка и странични занимания днес. Ще се наложи да отделите време много повече за решаване на чужди проблеми, отколкото на своите собствени, но какво да ви прави човек като сте толкова услужливи… За да се справите с умората използвайте възможностите на музико- или ароматерапията вечерта.

Риби
Ще получите важна новина, която очаквате от доста време. Ще се наложи да вземете важно решение, при това без да разполагате с много време. Ситуацията ще е благоприятна за възстановяване на добрите отношения с някого, с когото сте в конфликт, възползвайте се.

Хороскопът е изготвен от астролога Петя Георгиева./ Източник: tialoto.bg


image0 (9K)