Хороскоп на всички зодии за 1 февруари

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Овен
Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да се справите с текуща неприятност. Резултатът ще ви зареди с добро настроение и увереност в собствените възможности. Ще ви съобщят приятни новини, свързани с ваши близки.

Телец
Проявете наблюдателност и предпазливост. Ще намерите полезна информация, свързана с предишни проекти или чужда грешка, за която са ви търсили отговорност. Не позволявайте да ви въвличат в разговори, обсъждащи трети лица, ще си създадете неприятности.

Близнаци
Със сигурност може да се каже, че сте нещо като крачещ генератор на ентусиазъм и оригинални идеи. Днес даже и нищо да не направите никой няма да ви се сърди. Достатъчен е фактът, че раздавате на околните усмивки и ги зареждате с добро настроение.

Рак
Ориентирайте вниманието си към оформяне на документи, свързани с уреждане на финансови въпроси. Не е изключено да чуете критики по отношение на работата си. Не се хвърляйте в полемики, няма да доведат до нищо добро.

Лъв
Отстоявайте позициите си аргументирано и търпеливо. Може да се наложи да направите някои компромиси, но предварително трябва да решите доколко засягат личните ви интереси. Любовните емоции ще са изненадващо-приятни.

Дева
Подредете задачите си още от сутринта. След това проверете ресурсите и ги съпоставете с плановете. Помислете дали са реални и дали не се заблуждавате, надценявайки себе си. При усещане за отпадналост или лека замаяност излизайте за кратко на чист въздух.

Везни
Динамичен ден. Действайте последователно и организирано. Предстоят важни дискусии, свързани с актуалните ви работни проекти. Желателно е да представите идеите си за обсъждане. Ще получите одобрение и съдействие.

Скорпион
Ще се наложи да се върнете към предишни задачи и да внесете леки корекции. Ще се намери поне един човек, който не одобрява действията ви. Реагирайте разумно, а не емоционално. Нямате полза от влошаване на взаимоотношенията.

Стрелец
Точно днес никак няма да ви е скучно. Непрекъснато ще насочвате вниманието си от едно събитие към друго или пък контактите ви ще са толкова интензивни, че изобщо няма да можете да внимавате в каквото и да било. Най-интензивни ще са романтичните контакти, но и малко объркващи.

Козирог
Нищо не може да ви отклони от главната цел. В състояние сте да съчетаете полезното с приятното, личната с деловата работа, но все пак не е желателно да се престаравате. В стремежа си да сте максимално икономични може да си навлечете недоволството на близките.

Водолей
Някой ще се опита да задълбочи връзката си с вас и ще ви покаже настоятелно романтичния си интерес. Не бързайте да реагирате. Доверете се на интуицията си. Ако трябва да знаете някакви подробности много скоро ще ги научите без да полагате никакви усилия.

Риби
Ще се наложи с всичко да се справяте самостоятелно. Изведнъж ще се окаже, че независимо кой какво ви е обещавал си е останало само на думи. В процеса на работа ще откриете чужди грешки, оповестете ги.

Хороскопът е изготвен от астролога Петя Георгиева./ Източник: tialoto.bg


image0 (9K)