Хороскопът за 9 април: Вероятност да бъдете излъгани или подведени

На 9 април ще имате по-голяма свобода за развитие на планове, вземане на важни решения и за постигане на успехи, от които зависи бъдещето ви.

Благоприятните тенденции ще бъдат усетени от тези от вас, които са готови да се възползват от тях. Ще има и такива, които поради една или друга причина неправилно ще изразходват енергията си и ще пропилеят ценно време.

Това ще бъде благоприятен ден за финансови дела, но не бива да се игнорира контролът върху действия и решения, свързани с пари. През този ден ще преживеете радост или приятна изненада от родственик под знака на Везни, Близнаци или Водолей. В четвъртък ще имате ползотворни за вас разговори и срещи по финансови въпроси. Опитайте се да приемете реалността или предложенията, такива каквито са, тъй като в момента различни фактори влияят не само върху вашата финансова стабилност, но и върху финансовите интереси на голяма група от хора.

През този ден ще обмисляте идеи как да внесете настроение и оптимизъм в дома си, да реализирате една приятна изненада, която да усмихне хората около вас.

Това е неблагоприятен ден за покупка на скъпи вещи, за продажба на имущество и други материални дела, където има опасност да бъдете заблудени или излъгани.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще преживеете безпокойство поради по-големите емоции, които ви предстоят през този ден. Ще бъдете по-чувствителни, нетърпеливи и раздразнителни. Невъзможността да получите важна за вас информация навреме, ще предизвика силни (в повечето случаи негативни) емоции.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате възможност да реализирате предварителните си планове, особено такива за дома ви и материални (имотни) интереси. Може да ви разочароват думи или действия на човек, който е ваш приятел или колега. Днес действайте разумно, практично и не изоставяйте ангажиментите си за утре или за друг ден.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък ще имате ангажименти и задачи, свързани с родственици или приятели. Ще разчитате на помощта на роднини при изпълнение на ежедневните си домашни задачи. Изненадите могат да отворят врата за ново начало в личния ви или професионалния живот.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще планирате провеждане на важен разговор най-вероятно с жена от семейството. Четвъртък вещае неприятна новина свързана с мъж, който не е ваш роднина. Ако днес допуснете конфликт в дома си, вероятно той ще прерасне в една по-сложна ситуация.


image0 (9K)