Хороскопът ви за 8 октомври е вече тук

Вторник ще бъде един позитивен и не толкова натоварен ден. Разбира се, всичко ще зависи от вашите действия и решения от понеделник. Мнозина ще се зарадват на нов шанс, на късмет, на приятни изненади, които ще спомогнат за изпълнение на очаквания и надежди.

Прекарайте част от деня си с приятели или с приятни занимания. Избягвайте тревоги за пари, те ще намерят своето разрешение в най-добрия за това момент. Финансови отношения с хора, родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей, ще ви създадат излишно безпокойство или притеснение. Ще обмисляте действията си (и евентуалната намеса) в живота на човек от знака на Лъв, Овен или Стрелец, който е притиснат от една неприятна ситуация. Вторник ще бъде благоприятен ден за пътуване (особено за жените). Възможно е получаване на писмо или пощенска пратка.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще трябва да бъдете по-отговорни към задачи с пари или документи. Не отлагайте нищо за утре, а ако вече сте отложили нещо, във вторник непременно го направете. Семейството и роднините ви ще имат нужда от вас, дори само за да разговаряте за последните събития в живота на ваши близки.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, е сте уязвими откъм илюзии и грешки, които ще създадат сериозен хаос в живота ви. Може неправилно да прецените някого, да се доверите на човек, който не заслужава доверието ви, да вземете погрешно решение за бъдещето си. Особено нестабилни или проблематични ще бъдат отношенията ви с жени.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, вторник ще бъде благоприятен ден за любов, романтични запознанства и срещи. Лесно ще се въодушевявате от комплименти или сладки думи. Бъдете разумни и не се поддавайте на фалшиви ласкателства. В този ден ще започнете да градите нещо, което е важно за бъдещето ви. Този ден може да бъде запомнен с важно събитие или разговор с мъж роден, под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, на 8 октомври ще се разочаровате от приятел или ще преживеете много емоционално неприятна ситуация в неговия (нейния) живот. Това ще бъде успешен и важен ден за вас, затова концентрирайте се върху важните си задачи и не разпилявайте времето си в приказки и срещи, които не са важни в този момент.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)