Хороскопът за 8 април: Неблагоприятен ден да възродите или съхраните връзка, в която отдавна няма взаимност

На 8 април ще бъде добре да обмислите действията си до този момент, да поработите върху тяхното шлифоване, ако има нещо което не е изпълнено както трябва.

Това ще бъде благоприятен ден за четене на духовна литература, за медитация и окултни занимания. Избягвайте да говорите много и добре подбирайте думите си, за да няма недоразумения или някой да остане обиден.

В сряда мнозина ще имат важен разговор някого, живеещ далеч или с мъж, който смята да предприеме някакво пътуване. Темите които ще обсъждате, ще бъдат важни и не трябва да се влияят от емоции. Ще ви изненада присъствието или влиянието върху професионалните ви или бизнес дела на непознат човек. Този ден ще се окаже интересен, но и непредсказуем в работата за представителите на зодиакалните знаци Козирог, Дева или Телец.

Благоприятно време за възстановяване след лечение или терапия, за разрешаване на притеснения, свързани с финансов документ или други страхове, които в момента преживявате.

Това ще бъде неблагоприятен ден за любовни отношения, особено ако се стремите да възродите или да съхраните връзка, в която отдавна няма доверие, взаимност в чувствата и въобще каквато и да е било перспектива.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще трябва да промените свои ангажименти с роднини. Кариерата или образованието на човек от семейството ще бъде повод за разговори или ще възникне необходимост да вземете бързо решение. В сряда избягвайте задълбочаването на конфликти, защото те могат да ви върнат към неприятни спомени от миналото ви.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда ще се ангажирате по-сериозно с дела, които сте отлагали досега. Вероятно ще възникнат благоприятни възможности за тяхното развитие или финална реализация. Ще имате приятни разговори със знаещи и интересни хора.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда ще сте притеснени поради неприятни задачи за изпълнение. Този ден ще има с какво да ви зарадва, стига да умеете да оценявате важните неща в живота. Неочаквано събитие ще предизвика силни емоции и преживявания.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще обмисляте различни варианти за развитие на ваши идеи, свързани с разрешаването на проблеми с имот или вещи. Вероятно е да имате притеснения или неприятен ангажимент от финансов характер. Този ден вещае специално събитие, свързано с човек, който ще пътува в този ден, или който живее в друг град (държава). В работата си ще проведете полезни за разговори с колеги, с клиенти или с ръководители.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)