Хороскопът за 8 август носи неприятна вест за някой познат

На 8 август ще имате повече грижи и задължения. Възможно е да се обострят здравословни неразположения и заболявания, които ще изискат по-специални и по-сериозни грижи. Може проблемите да не засягат лично вас, а ваши възрастни родственици.

Този ден носи неприятна новина за човек, когото познавате.

Съботата ще изиска много по-голямо внимание в действия за някакви промени (ако сте ангажирани с такива). Но избягвайте да вземате важни решения.

В любовния ви живот може да има нови познанства или приятни преживявания във вече създадени отношения.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, може да се възползвате от нова възможност, която ще се окаже шанс за развитие на ваша идея или цел. Ще възникнат благоприятни възможности да постигнете добри резултати в домашна или рутинна работа. В събота може да възникне кратка паника или тревога, свързана с жена. Възможни са разговори за работа или бизнес, които ще определят плановете ви за следващата седмица. Не задълбочавайте проблеми или противоречия с жена!

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ви предстоят интересни събития, които може да са вследствие на неочаквани новини. Това може да бъде интересен ден с възникване на различни възможности за развитие на задачите ви или получаване на важни новини. Бъдете практични и разумни във финансовите си дела. Възможно е пътуване или контакти с човек от друго населено място, роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще отделите време за срещи с приятели, за пътуване сред природата, посещение на ресторант или кафе и др. Очаквайте да получите новини с известно закъснение поради различни обстоятелства. В събота някои от интересните новини или неочаквани събития ще имат връзка с важни за вас хора. Този ден ще благоприятства за срещи по работа, бизнес или с потенциални клиенти.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, за вас събота е ден за почивка. Не се натоварвайте с много ангажименти и работа. Освободете се от безпокойствата и страховете си. Забравете лошите моменти, които преживяхте през седмицата. Те трябва да останат в миналото ви. Заредете се с положителна енергия чрез срещи с приятни хора, посещения на интересни места или разходка сред природата. Избягвайте ангажименти с мъж, за когото знаете, че е нелоялен или хитър човек. Добро влияние върху делата ви ще има от страна на хора, родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)