Хороскопът за 7 юли обещава незабравими преживявания за Овен, Лъв и Стрелец

На 7 юли вложете енергия в завършване на неща, които евентуално не сте успели да приключите предния ден. Избягвайте прояви на дребнавост, бъдете сърдечни, разбиращи, толерантни. Покажете, че можете да бъдете на висота, над снобските и меркантилни неща в живота.

Ако преживеете разочарование в личните си дела, сами си дайте кураж, че е за добро. Вселената знае как да чисти и кога. Правете всичко с любов, дори и неприятните задължения. Съхранете в чистота мислите си. Не действайте прибързано или лекомислено. Стремете се да съхранявате хармония в живота си. Неприятностите, където възникнат такива, ще са изпитания за силата на вашия дух и за чистотата на вашата душа.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, вторник ще е благоприятен ден за важни лични или семейни контакти, както и за дела, свързани с пътуване или с хора от различни населени места. Денят вещае важно събитие, свързано с роднина. Този ден може да ви донесе късмет и незабравими преживявания в любовта или да ви компенсира по някакъв начин за преживени несгоди.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, на 7 юли може да очаквате развитието на интересни събития, които в повечето случаи ще са предвестник на промени. Ще преживеете стресова ситуация, но на всяка цена запазете стабилност и не се поддавайте на емоционални реакции. Стремете се да поддържате добри отношения с хората около вас. Ще имате важни контакти, срещи или ангажименти с приятели отблизо и далеч. Този ден носи срещи и разговори с хора от зодия Риби, Скорпион или Рак, които ще имат важно значение за вас.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ще отделите време за развитието на важни планове или задачи. Тези неща ще имат връзка със семейството или с работата ви. Изненадите идват от срещи или гости в дома ви. Ще се обсъждат предстоящи разходи, които могат да имат отношение към плановете ви за лятната ваканция. Планирана или неочаквана среща с жена ще ви донесе полезна или важна информация.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще се стремите към независимост при вземане на важни решения. Събитията в този ден обаче ще ви принудят да се приспособите към някои обстоятелства. Това ще бъде един успешен ден за вас, така че избягвайте отлагането на ангажиментите си. Стресовите ситуации не бива да ви плашат, а да ви мобилизират. През този ден завършете промяна или ремонт в дома си, купете вещ или битова техника, от която имате нужда.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)