Хороскопът за 6 август обещава парични постъпления

В четвъртък различни новини или събития, свързани със семейството ви ще излязат на преден план. Вероятни са гости в дома ви, разговори за бременност или с раждане на дете и др. Това ще бъде благоприятен ден за окончателно приключване на сложни отношения и започване на нова романтична връзка.

Може да ви изненадат хитрости или лукавството на някой човек около вас. Бъдете отворени за информацията или съветите, които ще получите от хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци. Възможно е чрез тях да откриете нов шанс за успех. Срещи или разговори с хора Козирог, Телец или Дева ще имат с какво да ви изненадат.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще можете да постигнете добри резултати в работата или бизнеса си. Това ще бъде един много активен и натоварен ден. В четвъртък не прибързвайте в своите действия или решения. Има вероятност от възникване на любовни противоречия. Мнозина ще се зарадват на пари. Това ще бъде благоприятен ден за развитие на имуществени или имотни дела. Зарадвайте с малък подарък някого, роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще ви обърка или разочарова новина за познат. Денят ще бъде интересен и успешен за развитието на домашните ви дела. Здравословен проблем на близък човек може да ангажира вниманието ви. Днес като цяло ще имате повече ангажименти със семейството си и с роднини. Денят носи важно събитие или интересна новина свързана с момиче или с млада жена.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък професионалните ви или семейни интереси и ангажименти по някакъв начин ще имат връзка с пътуване или с хора от други населени места. В приятелските ви отношения може да възникне спорна ситуация. Ще имате конкретни очаквания за любовни преживявания, които ще се развият без изненади. Този ден ще се запомни с контакти или съновидения свързани с хора от Отвъдното. В дома е възможен инцидент с повреда или счупване на вещи.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък различни събития ще ви срещнат с непознати хора, към които ще изпитате необяснима неприязън, хладина. Мисията ви днес е да приемете тези хора, такива каквито са, защото тяхната поява в живота ви има своя замисъл. Вероятно е да възникне напрежение в отношенията ви с човек, който живее в друго село, град или държава. Ще бъде добре да прекарате част от деня си в разговори или среща с позитивни хора, предимно ваши приятели.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 


image0 (9K)