Хороскопът ви за 5 юли вече е тук

В петък ще действате на база натрупан опит през последните 6 години. Може да приключите ангажименти или отношения, както и да реализирате свой план, за който се подготвяте през този шестгодишен период от време. Като цяло събитията ще циркулират около вашата работа и семейство. Ако имате вече създадена добра база, то в петък ще има за какво да се зарадвате. В противен случай ще има за какво да съжалявате. Ако в близкото си минало сте обидили или разочаровали някого, днес е време за разговор, за искане на прошка или за нов шанс.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък се ангажирайте със събития в живота на хора, които са по-млади от вас. Избягвайте дейности с пари. Възможно е да възникне неприятна грешка или да вземете прибързано решение. Възможно е да възникне стресова ситуация, която ще бъде причина за напрежение през този уикенд.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в този ден ще имате благоприятни обстоятелства за пътуване и за любовни контакти. В петък ще възникнат битови проблеми, които да могат да бъдат разрешени през почивните дни. Избягвайте спорове или конфликти с хора, които ще бъдат груби или цинични с вас.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, на 5 юли ще можете да постигнете важни успехи в работата си. Може да получите неочаквана полза от една ситуация или новина. Ще ви се наложи да се ангажирате с жена по важен за нея проблем или план. В личния си и любовен живот помислите по-добре за някои свои действия или вземете важно решение.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще сте склонни да следвате собствените си емоции и желания. Те могат да са в основата на погрешни решения и действия от ваша страна. Днес преди всичко се пазете от парична загуба или ненужни разходи. Не бягайте от семейните си задължения.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)