Хороскопът ви за 4 септември вече е тук

В сряда не се стремете на всяка цена да постигнете успехи в делата си. Важно е да покажете, че сте усвоили чрез житейските си преживявания търпение и разбиране на смисъла на събитията, които ви се дават. Този ден е отреден за вас и за вашето вътрешно развитие.

Би било добре да бъдете повече време сами, да четете, да размишлявате, да медитирате или да се молите според собствената си религия. Не отказвайте среща или помощ на човек, роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Такава личност може да има нужда от вас или да има сериозен здравословен проблем. Ако имате дете Рак, Скорпион или Риби, зарадвайте го с един подарък, в който ще вложите някакъв полезен замисъл. Не допускайте униние, гледайте с оптимизъм към утрешния ден. Той ще има с какво да ви изненада (за добро). Родените под знака на Козирог, Телец или Дева може да се зарадват на неочаквани пари (но не и от хазарт).

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, не претупвайте професионалните си задължения или ангажименти. Не допускайте пропуски в работата си, колкото и да сте фаворизирани от ръководител или клиенти. Уважавайте преди всичко себе си и името, което сте си създали в средата, в която живеете или работите. Новите познанства ще имат важно значение за вашето духовно развитие и израстване.

Ако сте родени под знака на Телец, Козирог или Дева, в сряда вниманието ви ще бъде насочено към жена и развитието на важни събития в нейния живот. Денят вещае раждане на дете и други приятни събития от семеен характер. Опитите да ви излъжат ще срещнат заслужен отпор или наказание от ваша страна. Ще ви впечатли разговор или информация, която ще получите от жена.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в този ден ще сте склонни към песимистични настроения или твърде негативен поглед върху проблемите и неприятностите, които в момента ви притесняват. Това състояние естествено ви вреди, но нищо не може да се промени с магическа пръчка или само с думи. Промяната, стабилизирането и хармонията трябва да започнат отвътре, от вас самите. Търсете приятни занимания и контакти с позитивни хора. Радостно преживяване ще ви донесат разговори с хора извън вашето населено място.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще имате притеснение свързано с имот или вещи, които са притежание на семейството ви. Това ще бъде неблагоприятен ден за съдебни или юридически дела от финансов характер. Мнозина ще имат причина да пътуват или да проведат неотложни разговори с хора от друг град/държава. Не са изключени малки парични приходи, но те ще си имат свое собствено развитие като преживяване.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)