Хороскопът за 4 август: Сложен ден, но пък всичко е точно… :)

4 август ще бъде сложен ден, с вероятност от възникване на различни затруднения. Възможно е да се забавят делата ви, както и да сте принудени да се откажете от предварителни планове и обещания.

Но пък ще имате шанс да приключите със стари ангажименти или договор, дори да не сте мисли за тях до вторник.

В този ден избягвайте промени или разширения в дейността, с която сте ангажирани в момента. Благоприятно време за планиране и за разискване на важни семейни финансови дела. Промените в дома ви ще имат успех, само ако предварително са добре планирани.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, определено ще има за какво да се радвате в дома си. Но в този ден избягвайте хитри или манипулативни хора и насочете вниманието си върху любовната си връзка и хармонията в семейните отношения. Чистете бързо песимистични настроения, които могат да ви връхлетят изневиделица.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще обмисляте ангажименти, които ще можете да изпълните до края на седмицата. Очаквайте раждането на добри идеи, които ще имат връзка с пари или с постигане на по-добри позиции в работата ви. Във вторник ще усетите навреме лъжите на човек, който се опитва да ви заблуди с нещо. Късмет ще ви донесе някой, роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник един от по-важните ви ангажименти ще бъде свързани с роднини. Ще ви се наложи да преживеете неприятното настроение на млад човек. Кофти новините или събития в този ден няма да бъдат с цел да предизвикат драма в живота ви, а да разчистят място за новите неща, които идват към вас. Във вторник ще трябва да вземете важно решение за промяна или съдебно дело.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, вторник ще бъде важен ден за семейството ви и за делата, свързани с него. Ще е важно да изградите и съхраните доверие, любов и уважение в отношенията си. Проявете съчувствие към проблемите на хората около вас и не бъдете егоисти. Бъдете съсредоточени при изпълнение на професионалните си ангажименти и не разпилявайте времето и ресурсите си. Това ще бъде благоприятен ден за работа и за бизнес.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 


image0 (9K)