Хороскопът за 31 октомври вече е тук

Още в четвъртък ще започнете да планирате някои срещи или пътувания през почивните дни. В повечето случаи те ще са с някаква важна причина или изпълнение на неотложна задача, ангажимент. Позитивно влияние ще дойде от контактите с хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

В дома си ще получите различни новини отблизо и далеч за роднини, приятели или във връзка с интереси, които имате в социалния си живот. Неочакван срив очаква тези от вас, които са използвали хитрост или измама през седмицата, за да постигнат някаква цел. Ще се изправите срещу обстоятелствата, които сами сте предизвикали. Избягвайте конфликти с хора от знаците Везни, Водолей или Близнаци. И вие, и те имате достатъчно други неприятности за разрешаване, не търсете нови такива…

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък ще имате интересна комуникация с приятели. Денят ще бъде благоприятен за нови запознанства или за романтични срещи. Той ще благоприятен за създаване на нови приятелства с представители на зодиакалния знак Овен, Лъв или Стрелец. Стари приятелства с хора, родени под знака на Козирог, Телец или Дева ще имат положително развитие.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще преживеете най-различни притеснения предимно с хора, които не живеят във вашия дом. Възможно е да възникне необходимост от пътуване или да проследите важно събитие, което ще се развие в друго населено място. Този ден вещае за вас най-различни промени в предварителните ви планове. Не са изключени важни новини от финансов характер.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще бъде благоприятен за срещи с приятели. Няма да изгубите нищо, ако вложите време и енергия в развитието на нови отношения. Това важи и за любовния ви живот. Вероятност да получите новина за житейски провал или драма на човек, когото познавате. Ако преживеете някаква загуба, не търсете причина за преживяното, защото има връзка с миналото ви.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще имате интересен ден с възможности за реализация на вашите планове. Денят ще бъде благоприятен за разрешаване на недоразумения и неприятности. В работата си бъдете внимателни с неискрени колеги, партньори или клиенти. Ако ви се наложи да оставите недовършена работа за утре или за следващата седмица, не изпадайте в паника. Ще бъде за добро!

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)