Хороскопът за 31 март: Не всичко ще се случва по лесния начин

На 31 март ще ви се наложи да се приспособите към нови обстоятелства които ще възникнат на работното ви място или в дома ви. Не всичко ще се случва по лесния начин, но и не се страхувайте от загуби. В трудни моменти ще може да разчитате на приятели и на хора, които имат добри сърца.

Ще имате повече разговори с приятели или познати, които живеят на разстояние от вас. Интересна и позитивна роля в живота ви във вторник ще изиграе човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв. Това ще бъде ден, в който малките чудеса ще посетят някои от вас.

Мъжете ще имат благоприятен ден за финансовите си дела, особено ако са ангажирани с бизнес или други важни отговорности. Ако ви се налага да правите ремонти или да работите с техника, то бъдете внимателни, за да се предпазите от инциденти.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник може да очаквате развитието на дела, които сте запчонали вчера или преди няколко дни. Конфликтите и споровете в семейството ще преминават бързо, но бъдете мъдри и дипломатични. Ще следите събитие с една човешка драма, възникнала поради грешки от миналото.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще разговаряте по въпроси за пътуване или за хора, които живеят на разстояние от вас. Вторник обещава интересни контакти с хора от близо и далеч. Избягвайте контакти, които ангажират вниманието ви единствено със собствените си проблеми.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник мнозина от вас ще бъдат напрегнати поради важността на събитие, чието развитие ще очаквате днес или в близките дни. Вероятни са професионални или финансови отношения с жени, които ще имат дълготрайно развитие. Ще получите новина за здравето на роднина или приятел и развитието на неговото/нейното лечение.

Ако сте родени под знак ана Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще имате желание и амбиция да направите много неща, като за някои от тях ще сте подготвили предварителни планове. Ще преживеете събитие или разговор, които вече сте имали в миналото си. В този ден предстоят срещи и разговори по приятен повод. Това ще бъде благоприятно време за създаване на нова романтична връзка с партньор от друго населено място, но не очаквайте бързо развитие на тези отношения.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)