Хороскопът за 30 октомври: Денят носи неочаквани пари

В петък- 30 октомври, хороскопът напътства да не се съмнявате в способностите и уменията си. Бъдете смели и действайте решително, за да постигнете това, което е важно за вас на този етап.

Денят носи неочаквани пари, но има вероятност бързо да ги похарчите.

Някои събития в живота ви от този ден ще могат да се определят като кармични. Петък ще бъде благоприятен ден за пътуване, за уреждане на романтични или приятелски срещи и събирания. Изненадите ще бъдат свързани основно с работата или с дейността, с която сте ангажирани.

Това ще бъде важен ден за изпълнението на задачи или промени, свързани с дете, бременност, майчинство.

Младите мъже да избягват прояви на самоувереност.

Здравето ви е лабилно и ще намери начин да ви покаже, че трябва да сте по-внимателни и грижовни за себе си.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще настъпи промяна в плановете ви за семейството. Причина за това може да бъдат действията на други хора, техни опити за манипулация или прояви на неискреност. Не се опитвайте да разгадавате тайните на околните, постарайте се да контролирате любопитството си. Не отказвайте покана за среща, за разходка сред природата, за приятна вечеря навън и др. Петъкът ще е благоприятен за реализация на планове, които имате за вашия дом и бит. Роднини от знака на Рак, Скорпион или Риби ще имат нужда от вашето внимание.

Ако сте родени под знака на Телец, Козирог или Дева, ще се ангажирате с важни финансови дела или ще ви се наложи да направите по-голям разход на пари. Не са изключени приходи в бюджета ви, но не бива да се разчита на това. Благоприятно развитие ще имат ваши планове свързани с хора извън вашето населено място. Като цяло денят ще се развие според вашите очаквания. Мнозина ще прекарат вечерта в приятна компания по важен повод: рожден ден, юбилей, годеж или други.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще следите събития или новини за човек от кръга ви приятели. Вероятно това ще бъде някой, който в момента е извън вашето населено място поради някаква причина. Новите познанства в петък ще ви обогатят с нови знания и умения. Денят вещае новина за неочаквана случка в живота на близък човек. Ще имате запомнящи се преживявания с хора, родени под огнените зодиакални знаци. Избягвайте конфликти с личности от Козирог, Телец или Дева.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в този последен работен ден не се страхувайте да покажете своите емоции и чувства, но не и такива свързани с негативизъм. Направете равносметка на дните от началото на седмицата досега: какво сте успели да свършите и какво сте научили. Постиженията през тези дни са благодарение единствено на вас, защото вие сте ги активирали със собствените си действия. Петък ще бъде благоприятен за пътуване, за срещи и събирания с любими и приятни хора. В петък ще усетите ползата от едно трудно решение, което сте взели в миналото си.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)