Хороскопът ви за 3 септември вече е тук

3 септември ще бъде ден, в който ще имате голяма нужда от обичта и любовта на хората около вас. Хармонията на работното ви място може да създаде предпоставки за важни успехи и обратното.

Възможно е да имате късмет във важни за семейството си дела, само ако влизате в тяхното изпълнение с чиста душа и сърце. Това ще бъде благоприятен ден за предложение за брак или за сключване на брак. Среща с мъж по важни за вашата работа или бизнес въпроси ще има благоприятно развитие. Във вторник избягвайте прояви на ревност или капризничене (особено жените!). През този ден очакванията ви, свързани с пари или с документи, могат да претърпят забавяния като развитие, отлагане и дори провал.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник ще имате приятни преживявания с хора от ежедневието си. Някои от успехите ви ще имат връзка с пари или с финансов документ. Мнозина ще се зарадват на новина или преживяване свързано с жена. Очаквайте информация, която ще ви помогне да вземете важно решение за личните си дела.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в този ден отделете време да планирате семейния си бюджет с оглед някои нови разходи през седмицата. Ще е благоприятно за финансовите ви дела, но предимно такива, които са свързани със семейството ви. Във вторник може да получите пари, които няма да ви изненадат. Интересни преживявания ще имате с хора, родени под знака на Риби, Скорпион или Рак.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, не се въздържайте от вземане на важни решения, от стартиране на нови начинания или други важни промени. Конфликтите във вторник ще имат влияние върху настроението и делата ви почти през цялата седмица. Мислете повече преди да говорите или да действате, тъй като емоционално ще бъдете нестабилни. Денят вещае най-различни изненадващи преживявания.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник мнозина ще преживеят неочаквани събития свързани с дете. Това особено важи за тези от вас, които имат собствено дете. Това ще бъде един сложен ден за пътуване, тъй като ще възникнат различни забавяния, сблъсък с невъзпитани хора и др. Някои от вас ще се наложи да посетят болен човек в дома му или в болнично заведение. Във финансов план денят вещае получаването на важна новина или документ.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа .


image0 (9K)