Хороскопът ви за 3 октомври вече е тук

В четвъртък ще бъде добре да намалите темпото и да съсредоточите вниманието си към рутинната си работа или предварително планираните (и неотложни) задачи. Правете нещата бавно, концентрирано и обмислено.

Сега не е време за емоции, прибързани решения и действия. Някои от вас може да имат проблеми или неприятности с пари или с финансов документ, които да имат връзка с хора или институция от друг град (държава). Четвъртък ще изиска повече предпазливост във финансовите ви дела и при работа с пари.

Добро влияние върху делата ви ще има от страна на хора, които са родени под знака на Рак, Скорпион или Риби и които познавате отдавна или са ваши роднини. За съжаление този ден ще се запомни от някои от вас с любовна раздяла, като причините за това ще бъдат индивидуални.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък ще имате интересни преживявания с мъже: приятели, колеги, съседи, роднини и др. Ще бъдете обект на нечия манипулация, която дори да е за добро ще трябва да бъде усетена и коментирана от ваша страна.

Не играйте ролята на човек, който не разбира какво се случва. Четвъртък ще е благоприятен за вземане на важно решение и за отговорна работа.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще сте нетърпеливи, избухливи или някой умишлено ще ви провокира да бъдете такива. Женското присъствие в живота ви (роднини, приятели, колежки) може да бъде приятно, но не допускайте днес зависимост в решенията си от страна на жена.

Хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще са ви в помощ, но стига да бъдете искрени и откровени с тях.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще бъде специален ден за вас, с възникване на различни благоприятни и перспективни като развитие възможности.

Бъдете във вихъра си, не мързелувайте и бъдете активната страна във всяко едно събитие в живота ви. Това ще бъде благоприятен ден за покупки, придобивки за дома или за уреждане на имуществени дела.

Новините в този ден ще са важни и специални, а не е изключено и предложение, което много да ви зарадва.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще имате ангажимент с мъж от дома или от кръга си роднини (съседи). Ангажиментът може да е свързан с важен разговор или обсъждане на идея, която има значение за вашите планове.

Четвъртък ще бъде благоприятен ден за домашна работа, ремонти или подобрения. Ще имате интересно преживяване, разговор или емоции с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)