Хороскопът ви за 3 декември вече е тук

На 3 декември ще отделите част от времето си в размисъл относно грешки във възпитанието или отношението ви към собствените ви деца или други млади хора от ежедневието ви. Разбира се, подобни мисли няма да са случайни и те ще са провокирани от конкретни събития през последните дни.

Във вторник ще изпълнявате задачите си с по-голямо притеснение, тревожност или здравословно ще се чувствате нестабилни. Конфликтите в семейството (където възникнат такива) ще са вследствие на хитрости, интриги, лъжа и други некоректни действия. Ще имате благоприятен ден за работа, особено ако вашата дейност е насочена към жени или работите предимно в женски колектив.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник ще приемете с интерес информацията, която ще получите от жена. Тя може да ви бъде полезна в дейност, с която сте ангажирани в момента, да касае вашата работа или да повлияе благоприятно върху делата, с които сте ангажирани. От вас ще се изисква да работите по-динамично и на всяка цена да приключите със задачите си в рамките на деня, без да отлагате нищо за утре.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще се фокусирате върху приключването на домашни или битови дела, тъй като от утре навлизате в нов динамичен цикъл на развитие. Определено ще бъде добре за вас да нямате нищо, което да ви спъва и да ви връща назад. Това ще бъде благоприятен ден за ангажиране с финансови дела, с документи или за получаване на пари. Мнозина ще получат информация за минали събития или преживявания, която ще донесе успокоение относно вече преживени напрегнати ситуации.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ще ви бъде трудно да се справяте опърничавия характер на хора от ежедневието си. Особено сложни могат да бъдат ваши отношения с представители на зодиакалните знаци Телец, Дева или Козирог. Ако успеете да съхраните хармония в отношенията си, този ден ще бъде важен и успешен за вас. Ще имате възможности да реализирате неочаквани шансове или да се възползвате от късмета, който съдбата ще ви даде. Може да опитате късмета си еднократно в лотария.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, на 3 декември ще сте по-категорични при изясняване на отношенията си с мъж, които напоследък ви създават напрежение и дискомфорт. Мъжете, представители на тези три зодиакални знака, ще се наложи по-отговорно да се ангажират с разрешаването на проблеми в дома си. Емоционално ще сте нестабилни, което ще направи работата ви по трудна за изпълнение, но не и невъзможна. Избягвайте конфронтация с баща, дядо, по-голям брат и други роднини от мъжки пол.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)